Pojištění nemusí být drahé

Ačkoli provozovaný automobil nemusí být havarijně pojištěn, může vám jeho pojištění ušetřit nejednu horkou chvilku a dost peněz. Havarijní pojištění omezuje dopady takových pojistných událostí, jakými jsou havárie vozidla či jeho odcizení, vandalismus nebo třeba živelné pohromy.

Nový Ford Mustang pro Evropu

Ford Motor Company dnes představuje nový Ford Mustang - první Mustang v téměř 50leté historii modelu určený pro evropské trhy. Ford Mustang s karoseriemi kupé a kabriolet slibuje špičkovou úroveň dynamiky a kultivovanosti. Vychází přitom z bezmála 50leté historie modelu Mustang a jeho postavení celosvětové legendy.

Škoda Octavia RS - pěkně rychlý rodinný vůz

Škoda Octavia RS je nejrychlejším autem, které Škodovka vyrábí. Aktuálně je na trhu již třetí generace tohoto vozu. Jaké jsou jeho přednosti a vyplatí se vůbec koupě? Je rozumné koupit si „ereso“ v autobazaru?

Povinné ručení se slevou až 50%? Ano, i to je možné!

Další rok je skoro za námi a všem majitelům vozidel, která se mohou účastnit silničního provozu, nezbývá než se soustředit na placení povinného ručení na příští rok. Pochopitelně se mezi platiči najdou spokojení i nespokojení jedinci. Máte problémy uvěřit tomu, že jste zaplatili mnohem víc za automobil stejné třídy než váš soused? Potom vylepšete svůj výběr poskytovatele povinného ručení.

SMS informace o nehodách

V rámci aktuálních dopravních informací poskytuje portál Zákruta.cz také službu zasílání SMS s aktuálními informacemi o dopravních nehodách. Služba je vhodná zejména pro nehodové a asistenční služby.

Listopadová soutěž s portálem Zakruta.cz

V listopadu můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o autoreproduktory.

Soutěž Motokočka

Motomail.cz vám přináší super soutěž, v níž hlavní roli hrají krásné ženy a silné stroje. Za jednu jedinou fotku s vymazleným plechovým miláčkem můžeš vyhrát balík peněz a navíc se Tvoje fotka dostane do oficiálního kalendáře MotoKočka 2014/2015! A to stojí za to!

Ford slaví sté výročí zahájení pásové výroby

Přesně před sto lety spustil průmyslník Henry Ford pásovou výrobu ve své automobilce Ford Motor Company. Dnes společnost nesoucí jeho jméno rozšiřuje pokrokové výrobní postupy a zavádí převratné technologie, které by mohly v nadcházejících desetiletích znamenat další revoluci ve velkosériové výrobě.

Říjnová soutěž s portálem Zakruta.cz

V říjnu můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o alkoholtester.

Výběr vozidla v autobazaru

V ČR se za rok 2012 prodalo přes sto tisíc nových automobilů. Ve světě se celkově pohybuje okolo jedné miliardy vozů. Nabídka ojetých vozidel tak je opravdu široká. Nevíte, jak si vybrat? Poradíme vám.

Dvě světové premiéry ŠKODA na autosalonu ve Frankfurtu

ŠKODA AUTO na letošním mezinárodním autosalonu IAA ve Frankfurtu nad Mohanem představí ve světové premiéře hned dvě novinky. Na návštěvníky čekají nová ŠKODA Rapid Spaceback a modernizovaná ŠKODA Yeti.

Záříjová soutěž s portálem Zakruta.cz

V září můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o autorádio.