Nová sportovní řada modelu Kia cee´d GT Line

Modely řady cee’d GT Line, spojují vzhled sportovně laděných vozů cee’d GT s praktičností a všestranností běžných modelů cee’d. Vyšší výkon a točivý moment i nižší emise než vznětový motor 1,6 l CRDi.

Kia na autosalonu v Ženevě odhalí modernizované Picanto

Modernizovaný exteriér i interiér s novými možnostmi zákaznických úprav Nové prémiové prvky výbavy, jako např. tempomat nebo systém palubní zábavy s dotykovým displejem. Modernizovaný zážehový motor 1,0 l a účinnější brzdová soustava. V prodeji na evropských trzích koncem prvního čtvrtletí 2015.

ŠKODA Superb - nová éra

Působivá světová premiéra nejlepšího vozu ŠKODA všech dob. Nová generace modelu Superb se v pražském Fóru Karlín poprvé představila před početným obecenstvem. Nový Superb znamená revoluci v designu značky.

Ford odhalil nový Focus RS, sportovní hatchback s inovativním systémem pohonu všech čtyř kol

Nový sportovní hatchback Ford Focus RS se pyšní vyspělou technikou, díky které zprostředkuje svému řidiči nekompromisní zážitky z jízdy. Stejně jako nedávno představený nový Ford GT je i Focus RS součástí ofenzívy sportovních modelů, jichž Ford představí do roku 2020 nejméně dvanáct; prodávat se bude na vybraných trzích po celém světě.

Únorová soutěž s portálem Zakruta.cz

V únoru můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o alkoholtestr.

Nový supersportovní vůz Ford GT přijíždí

Nový Ford GT přijíždí s vyspělou aerodynamikou, odlehčenou konstrukcí a motorem EcoBoost. Nastavuje nová měřítka inovací u značky Ford. Motor Ford EcoBoost V6 přeplňovaný dvěma turbodmychadly má výkon přes 440 kW. Nový Ford GT se začne vyrábět v roce 2016.

Ford chystá na rok 2015 řadu významných novinek

Během roku 2015 Ford zásadně obmění nabídku velkoprostorových modelů: do prodeje zamíří nový C-MAX a Grand C-MAX, stylový nový S-MAX a také nová generace modelu Galaxy.

Continental na veletrhu CES 2015 představil nejvýznamnější produkty

Společnost Continental se na veletrhu spotřební a výpočetní elektroniky CES 2015 v Las Vegas prezentovala exhibicí na téma „síla inteligentní mobility“, která ukázala, jak elektronické systémy ve vozech těží z připojení ke cloudu.

Lednová soutěž s portálem Zakruta.cz

V lednu můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o digitální fotorámeček.

Prosincová soutěž s portálem Zakruta.cz

V prosinci můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o rozmrazovač čelního skla.

Ford Mustang oznámil svůj příchod na Střední východ premiérou na nejvyšší budově světa

Společnost Ford Motor Company představila nový Mustang v Burj Khalifa, nejvyšší budově světa. Slavnostní akce ve 112. podlaží mrakodrapu se zúčastnil i předseda představenstva společnosti, Bill Ford. Vůz bylo nutné demontovat na šest částí a nahoře ho opět složit.

Nový Ford Mondeo zná svou cenu pro český trh

Společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. dnes oznámila, že zákazníci již mohou u prodejců Ford objednávat zcela novou generaci modelu Mondeo ve středních a vyšších stupních výbavy. Nové Mondeo se vyznačuje ještě vyspělejšími jízdními vlastnostmi, inovativními technologiemi, kultivovanějším jízdním projevem a vyšší úrovní dílenského zpracování.