Nový Ford Focus

Nový Ford Focus s výraznějším a emotivnějším designem exteriéru, pečlivě zpracovaným a intuitivně navrženým interiérem, novými asistenčními technologiemi a výrazně nižší spotřebou paliva

Záříjová soutěž s portálem Zakruta.cz

V září můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o alkoholtester.

Nová ŠKODA Fabia: Promyšlený malý vůz s prostorným interiérem

Nová ŠKODA Fabia zaujme nejen svým emocionálním designem, je také praktičtější a promyšlenější než všechna předchozí provedení. Nový model nabízí místo pěti osobám a jejich zavazadlům, díky kompaktním rozměrům je však Fabia i nadále velice agilní a obratná.

Kia Sorento 3. generace

První fotografie zcela nového modelu Kia Sorento potvrzují, že třetí generace největšího SUV automobilky určeného pro Evropu, přinese nový vzhled se smělým, atleticky postojem a propracovanými stylistickými detaily.

Den s přijímacím technikem autobazaru: "Dvě třetiny vozů odmítáme."

Žádné papírování, naopak spousta testování. Přijímací technik z autobazaru Auto ESA nám ukázal, jak probíhá výkup vozidel. Vysvětlil nám, jak se automobily ověřují i co určuje jejich konečnou cenu. A také proč až dvě třetiny vozů odmítne vykoupit.

Přezout na letní se vyplatí víc než dojíždět zimní pneumatiky

Uživatelé zimních „dojížděných“ pneu si v létě musí dávat pozor zejména při brzdění na mokru, kdy se brzdná dráha ve srovnání s novými letními pneumatikami prodlužuje až o 20 m a proti opotřebeným letním pneumatikám zhruba o 10 m. I opotřebené letní pneumatiky dosahují lepších výsledků, než jízda na zimních opotřebených v létě.

Kia Motors uvádí na trh nové kompaktní SUV Soul

Zcela nové kompaktní SUV Kia Soul modelového roku 2014 právě přichází na český trh. Unikátní exteriér s novým vzhledem je inspirován konceptem Kia Track´ster z roku 2012. Výrazný design nového modelu si zachovává individuální charakter. Největší technickou změnou je převzetí zcela nové podvozkové platformy, která vychází z nové generace modelové řady Kia cee´d.

Březnová soutěž s portálem Zakruta.cz

V březnu můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o MP3 přehrávač pro autorádio.

Nová ŠKODA Octavia Scout

Na autosalonu v Ženevě oslaví nová ŠKODA Octavia Scout svou světovou premiéru. Robustní univerzální vůz nadchne výrazným offroadovým vzhledem, inovativním řešením pohonu všech kol, skvělými jízdními vlastnostmi a vysokou všestranností na silnicích i mimo ně.

Lednová soutěž s portálem Zakruta.cz

V lednu můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o MP3/MP4 přehrávač.

Srovnejto.cz - komplexní služby pro vaše auto za příznivé ceny

Možná máte pro svůj vůz oblíbený servis nebo oblíbenou myčku. Můžete mít také svoji oblíbenou vůni nebo třeba čistící ubrousky do auta. Také v oblasti pojišťovacích služeb můžete mít svůj oblíbený internetový server. Na takovém chytrém, komplexním webu si jednoduše vyberete pro svoje vozidlo nejvýhodnější pojišťovací variantu, ať již v oblasti povinného ručení, havarijního pojištění nebo třeba cestovního pojištění.

Současní mladí řidiči více riskují a prospěl by jim dodatečný výcvik

Evropští instruktoři autoškol se domnívají, že dnešní mladí řidiči riskují více než předcházející generace. Podle nové studie jsou pro zajištění připravenosti mladých řidičů potřeba nové přístupy k jejich vzdělávání.