aktuálně: 37 uzavírek, 29 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >

5 důvodů, proč si vybrat ojetý vůz z programu Škoda Plus

Přemýšlíme o koupi ojetého vozu a honí se vám hlavou otázky jako: Jaký vůz si vybrat? Jaká značka je nejspolehlivější? A kde vzít jistotu, že vybrané auto není kradené a je v dobrém technickém stavu? Jedním z nejlepších možných řešení je sáhnout po certifikovaném ojetém automobilu z programu Škoda Plus. V tomto článku se podíváme na 5 pádných důvodů, proč si vybrat pro ojeté vozy Škoda z programu Škoda Plus.

Zdroj fotografií: prodej-vozu.cz

1. Kvalita značky Škoda

Značka Škoda je známá spolehlivostí a kvalitou svých vozů. To jsou jsou dva naprosto klíčové faktory při výběru ojetiny. Ojeté automobily Škoda Plus procházejí přísnými kontrolami a testy, které zajišťují, že každé auto zařazené do programu je v dobrém technickém stavu, a splňuje vysoké standardy kvality. Pokud si vyberete ojetý vůz z programu Škoda Plus, můžete být jisti, že byl pravidelně servisován a udržován.

2. Široká nabídka modelů

Škoda nabízí širokou škálu modelů, které uspokojí potřeby různých zákazníků. Pokud hledáte malý městský vůz, vyberte si automobil Škoda Fabia. Rodinné auto reprezentuje Škoda Octavia a pro milovníky prostorných SUV je tu Škoda Kodiaq. Z nabídky vozů Škoda Plus si tak vybere každý. Škoda jde s dobou, a proto v jeho sortimentu najdete i elektromobil Škoda Enyaq.

3. Atraktivní ceny

Ojeté vozy Škoda Plus jsou v porovnání s novými vozy cenově dostupnější a nabízejí skvělý poměr cena/výkon. Díky tomu, že hodnota nových aut rychle klesá během prvních let provozu, můžete u ojetých vozů ušetřit. Prodejci navíc sami často přicházejí se zajímavými slevami a dalšími akčními nabídkami, které snižují cenu vozů. Další skvělou možností programu Škoda Plus je výkup stávajícího vozu Škoda. Tím se vám o něco sníží výdaje za pořízení nové ojetiny.

4. Záruka a servis v ceně vozu

Když si koupíte vůz z programu Škoda Plus, získáte něj automaticky záruku na 12 měsíců. Pokud se během tohoto období objeví technické problémy, tak nemusíte opravu hradit ze své kapsy. Autorizovaní prodejci Škoda navíc poskytují kvalitní zákaznickou podporu a servis.

5. Flexibilní financování

Autorizovaní prodejci vozů Škoda nabízí možnost financování ojetých vozů. To znamená, že nemusíte mít celou částku na koupi vozu ihned k dispozici, ale můžete si auto pořídit na splátky. Financování je navíc flexibilní a můžete si ho přizpůsobit vašim potřebám a možnostem.

Pár slov na závěr

Ojeté vozy Škoda Plus prostě představují skvělou volbu pro všechny řidiče, kteří hledají spolehlivý a cenově dostupný vůz. Díky široké nabídce modelů, atraktivním cenám, záruce a možnosti financování si jistě vyberete auto, které bude vyhovovat vašim představám a poslouží několik dalších let.