aktuálně: 41 uzavírek, 35 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

5 důvodů, proč si vybrat ojetý vůz z programu Škoda Plus

Přemýšlíme o koupi ojetého vozu a honí se vám hlavou otázky jako: Jaký vůz si vybrat? Jaká značka je nejspolehlivější? A kde vzít jistotu, že vybrané auto není kradené a je v dobrém technickém stavu? Jedním z nejlepších možných řešení je sáhnout po certifikovaném ojetém automobilu z programu Škoda Plus. V tomto článku se podíváme na 5 pádných důvodů, proč si vybrat pro ojeté vozy Škoda z programu Škoda Plus.

5 důvodů, proč si vybrat ojetý vůz z programu Škoda Plus

Zdroj fotografií: prodej-vozu.cz

1. Kvalita značky Škoda

Značka Škoda je známá spolehlivostí a kvalitou svých vozů. To jsou jsou dva naprosto klíčové faktory při výběru ojetiny. Ojeté automobily Škoda Plus procházejí přísnými kontrolami a testy, které zajišťují, že každé auto zařazené do programu je v dobrém technickém stavu, a splňuje vysoké standardy kvality. Pokud si vyberete ojetý vůz z programu Škoda Plus, můžete být jisti, že byl pravidelně servisován a udržován.

2. Široká nabídka modelů

Škoda nabízí širokou škálu modelů, které uspokojí potřeby různých zákazníků. Pokud hledáte malý městský vůz, vyberte si automobil Škoda Fabia. Rodinné auto reprezentuje Škoda Octavia a pro milovníky prostorných SUV je tu Škoda Kodiaq. Z nabídky vozů Škoda Plus si tak vybere každý. Škoda jde s dobou, a proto v jeho sortimentu najdete i elektromobil Škoda Enyaq.

3. Atraktivní ceny

Ojeté vozy Škoda Plus jsou v porovnání s novými vozy cenově dostupnější a nabízejí skvělý poměr cena/výkon. Díky tomu, že hodnota nových aut rychle klesá během prvních let provozu, můžete u ojetých vozů ušetřit. Prodejci navíc sami často přicházejí se zajímavými slevami a dalšími akčními nabídkami, které snižují cenu vozů. Další skvělou možností programu Škoda Plus je výkup stávajícího vozu Škoda. Tím se vám o něco sníží výdaje za pořízení nové ojetiny.

5 důvodů, proč si vybrat ojetý vůz z programu Škoda Plus

4. Záruka a servis v ceně vozu

Když si koupíte vůz z programu Škoda Plus, získáte něj automaticky záruku na 12 měsíců. Pokud se během tohoto období objeví technické problémy, tak nemusíte opravu hradit ze své kapsy. Autorizovaní prodejci Škoda navíc poskytují kvalitní zákaznickou podporu a servis.

5. Flexibilní financování

Autorizovaní prodejci vozů Škoda nabízí možnost financování ojetých vozů. To znamená, že nemusíte mít celou částku na koupi vozu ihned k dispozici, ale můžete si auto pořídit na splátky. Financování je navíc flexibilní a můžete si ho přizpůsobit vašim potřebám a možnostem. 

Pár slov na závěr

Ojeté vozy Škoda Plus prostě představují skvělou volbu pro všechny řidiče, kteří hledají spolehlivý a cenově dostupný vůz. Díky široké nabídce modelů, atraktivním cenám, záruce a možnosti financování si jistě vyberete auto, které bude vyhovovat vašim představám a poslouží několik dalších let.

Další články

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >