Nový projekt Škoda Auto Handy

Automobilka Škoda ve spolupráci se společností Car Club představila nový program řešení dopravní mobility osob se zdravotním postižením, Škoda Auto Handy.

Škoda Auto na autosalonu v Pekingu

Nejvýznamnější čínský autosalon letošního roku v hlavním městě Pekingu bude svědkem slavnostního uvedení omlazeného modelu Octavia MingRui na čínský trh. Octavia MingRui je prvním modelem z portfolia vozů Škoda, vyráběným v závodě Shanghai Volkswagen v Šanghaji.

Rada vlády pro bezpečnost silničního provozu znovu zasedala na MD

Dne 15. dubna 2010 se v budově Ministerstva dopravy konalo již dvanácté zasedání Rady vlády pro bezpečnost silničního provozu. Bezpečnost silničního provozu je velice živé a aktuální téma, které je pramenem mnoha námětů k diskuzím, a které si žádá velkou pozornost - jde totiž o lidské životy, kterých den za dnem nesmyslně ubývá.

Jízdní kola v designu Škoda pro sezonu 2010

Škoda Auto přichází s nabídkou jízdních kol s originálním designem Škoda. Kolekce jízdních kol je pevnou součástí sortimentu Škoda originálního příslušenství.

Průzkum veřejného mínění ke kampani Nemyslíš? Zaplatíš!

Hlavním cílem je vyhodnocení průzkumu veřejného mínění zaměřeného na dosavadní fungování bezpečnostní kampaně MD Nemyslíš? Zaplatíš!

Zájem o modely Yeti a Superb Combi roste

Rostoucí zájem na automobilových trzích o modely Yeti a Superb Combi znamená zvyšování výroby těchto modelů v závodě Škoda Auto Kvasiny. S náběhem výroby modelů Yeti a Superb Combi došlo k navýšení personálu v pobočném závodě Kvasiny na současných 3 500 zaměstnanců.

Za první čtvrtletí zemřelo na silnicích o 58 osob méně než vloni

V bílé knize o evropské dopravní politice si Evropská komise stanovila cíl do roku 2010 snížit počet smrtelných úrazů v silniční dopravě o polovinu (vůči stavu z roku 2001).

Yeti Champion - limitovaná edice úspěšného SUV

U příležitosti zisku dvou titulů Auto roku 2010 v České republice, bude domácím zákazníkům nově k dispozici limitovaná edice sportovně užitkového vozu Škoda Yeti. Stylový Yeti Champion nabídne alternativu všem zájemcům o tento model v ČR, kteří se chtějí ještě více odlišit.

Letošní Velikonoce byly o poznání méně tragičtější

O Velikonocích v letošním roce došlo k celkem 586 dopravním nehodám, při kterých bylo 6 osob usmrceno, 31 osob bylo těžce zraněno a 215 osob bylo lehce zraněno.

Kolektivní vyjednávání skončilo dohodou

Vedení společnosti Škoda Auto a zástupci odborů v automobilce se dnes v souladu s platnou dohodou o zaměstnanosti shodli na nových mzdových tarifech.

Spolupráce se slavnou Tour de France pokračuje

Škoda Auto se dohodla se společností A.S.O., majitelem práv na legendární cyklistický závod, na pokračování partnerství s Tour de France do roku 2013. Automobilka tím navazuje na spolupráci započatou v roce 2004 a i nadále bude figurovat v roli hlavního partnera nejslavnější světové cyklistické soutěže.

Vyjádření k článku "Na dálnici ani euro"

Všechny tzv. velké dopravní projekty spolufinancované ze strukturálních fondů a Fondu soudržnosti EU v programovém období 2007 - 2013 musí být po schválení na národní úrovni následně schváleny také Evropskou komisí.