aktuálně: 37 uzavírek, 9 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

V Paříži se představila omlazená Octavia

16. října 2008

Na autosalonu v Paříži, patřícímu spolu s jarní Ženevou ke dvěma nejprestižnějším evropským motoristickým přehlídkám, představila Škoda Auto omlazenou Octavii.

S odstupem půl roku od Ženevy se mohli v těchto dnech motorističtí novináři i automobiloví příznivci seznámit ve francouzské metropoli s téměř stovkou novinek, i prakticky kompletním přehledem současné sériové produkce všech významných evropských a světových automobilek.

Brány výstaviště na Porte de Versailles se za posledními návštěvníky definitivně uzavřou v neděli 19. října.

K novinkám, které si v Paříži odbývaly svoji světovou premiéru, patřila i faceliftovaná Škoda Octavia. A nevedla si rozhodně špatně. Svědčil o tom jak zájem novinářů a odborníků na koncernovém večeru v předvečer zahájení autosalonu a při tiskových dnech, tak i zájem návštěvníků autosalonu

ve dnech určených nejširší veřejnosti.

-ric- ; Škoda

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >