aktuálně: 37 uzavírek, 2 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Akční modely Fabia a Roomster jsou již na trhu

15. září 2008

Škoda Auto uvedla na trh akční modely Fabia Beat a Roomster Fresh. Oba modely nabízejí řadu nových prvků výbavy za mimořádně výhodné ceny.

Fabia Beat je nabízena již od 274 900 Kč. Pro Fabii Beat v obou verzích karoserie je připraven modrý vnější lak Pacific, ve verzi hatchback je navíc možné zvolit kombinaci s bílou střechou - nyní za velmi výhodnou cenu.

Výbava vozu Fabia Beat zahrnuje například kvalitní autorádio Beat, iPod shuffle v originálním designu Fabia, MaxiDot displej, na kterém se zobrazují informace z rádia, palubního počitače, telefonu nebo navigace, centrální zamykání s dálkovým ovládáním a 15„ kola z lehké slitiny Antares.

Cena základního modelu Roomster Fresh je 364 900 Kč. Ve výbavě nechybí oranžový metalický lak Tangerine, špičkové rádio Dance s CD a MP3 přehrávačem, klimatizace Climatic, vyšší tónování oken v zadní části vozu (SunSet), střešní nosič, přední mlhové světlomety nebo masivní 15“ kola z lehké slitiny Avior. Oba akční modely mají společný nový interiér Magic a vybírat lze z úplné škály motorizací Fabia a Roomster.

-ric- ; Škoda

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >