500. společný závod Shell a Ferrari

26. září 2012
Ferrari a Shell

O víkendu 22.9.-23.9. oslavil Shell a Ferrari v průběhu Velké ceny Singapuru formule 1 výročí 500. společného závodu. Dlouholetý vztah společnosti Shell a Ferrari představuje základ jednoho z nejprogresivnějších partnerství v současném motorsportu. Technická spolupráce Shell s Ferrari neusiluje jen o úspěch na trati - jejím cílem je i přenos závodních technologií z okruhu na silnici. Například v nových benzínech Shell V-Power Nitro+ a stooktanovém Shell V-Power Nitro+ Racing, které jsou dostupné od 5. září 2012 v celé síti čerpacích stanic Shell v České republice, se používají stejné modifikátory tření jako v závodních palivech vyvíjených pro monoposty Ferrari ve formuli 1.

Kupte si SUV v online aukci: Rychle, výhodně a se zárukou širokého výběru

V internetových aukcích lze pořídit kdeco, třeba i auta. Představa, že se v nich dají sehnat jen ojetiny, které mají to nejlepší dávno za sebou, je ale mylná. Narazit můžete třeba i na pořádnou perličku v podobě kvalitního SUV. A navíc za dobrou cenu!

Pojistěte si vlastní vozidlo, a ještě na tom ušetřete

Povinné ručení není tím jediným pojištěním, které můžete využít v silničním provozu. Zvolte produkt, s nímž se budete chránit nejenom v okamžiku, kdy způsobíte nehodu někomu cizímu. Dejte přednost také ochraně vlastního majetku. Využijte havarijní pojištění.

Riziko srážky se zvěří stoupá. Ochranu poskytne pojištění

Při cestování automobilem nám hrozí celá řada rizik. K nehodě může dojít i ve chvíli, kdy si počínáme naprosto zodpovědně, přesně dodržujeme dopravní předpisy a dbáme na zásady bezpečnosti. Stačí chvilková nepozornost jiného řidiče, nečekaná překážka na silnici v nepřehledné zatáčce či padlý strom. A velké riziko představuje i volně pobíhající divoká zvěř.