aktuálně: 37 uzavírek, 9 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Absolútni majstri SR 2010 v rally

18. října 2010

Tím Styllex motorsport si do svojej zbierky absolútnych majstrov SR pripísal už v poradí 7. titul. Posádka Jozef Béreš ml. – Róbert Müller na vozidle Škoda Fabia S2000 získala titul absolútnych majstrov SR 2010 v rally a titul majstrov SR 2010 v rally v kategórii S 2000. Vybrané podujatia MSR 2010 išiel Styllex motorsport s podporou ŠKODA Auto Slovensko.

„Zmena vozidla na ŠKODA Fabia S2000 sa ukázala ako správna voľba. Stabilne sme bodovali na každej súťaži MSR 2010. Rozhodujúcim však bol dosiahnutý výsledok na domácej súťaži Rally Košice 2010, kde posádka Jozef Béreš ml. - Róbert Müller urobila rozhodujúci krok k obhajobe titulu absolútnych majstrov Slovenska. V mene celého tímu ďakujem všetkým priaznivcom, partnerom i priateľom za podporu počas celej sezóny,“ povedal manažér Styllex motorsport Michal Koči.

Vozidlo bolo pripravované v dielňach českej spoločnosti TRT s.r.o., s ktorou má Styllex motorsport viacročné dobré skúsenosti. Posádka tímu Styllex motorsport v rámci MSR 2010 absolvovala celkovo 10 podujatí.

Prvenstvo v kategórii Junior dosiahla aj ďalšia posádka tímu Styllex motorsport Martin Koči – Imrich Ferencz. V rámci MSR 2010 v kategórii Junior štartovali ako prvá a jediná posádka, na vozidle Škoda Fabia 1.4.

Styllex Tuning Media Team

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >