aktuálně: 37 uzavírek, 2 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Divácká soutěž "4P" pokračuje...

22. května 2009

U tratí Rallye Šumava dostala bezpečnostní akce „4P“ (Prosíme Poslouchejte Pokyny Pořadatele), kterou zaštituje promotér české rally Mediasport.cz, nový náboj v podobě divácké soutěže.

V místech, která byla označena jako divácká, byly distribuovány soutěžní kupony, na kterých byla jednoduchá otázka. Ti z Vás, kteří odpověděli v časovém limitu a samozřejmě správně, byli zařazeni do slosování. Výherkyní se stala paní Veronika Segečová, kterou čeká krátce před startem krumlovské soutěže nevšední zážitek. V průběhu testování usedne na horké sedadlo vozu Mitsubishi Lancer Evo IX, za jehož volantem nebude nikdo jiný, než vítěz poslední soutěže Mediasport MMČR Václav Pech.

Velký divácký zájem o tuto soutěž nás dovedl k rozhodnutí, že budeme v naší aktivitě pokračovat. A tak i u tratí Rallye Český Krumlov budou v diváckých místech distribuovány soutěžní letáky s otázkou a pokyny. Pokud odpovíte správně a budete vylosováni, máte možnost i VY usednout na horké sedadlo vedle předního českého soutěžního jezdce.

To není ovšem jediná novinka bezpečnostní akce „4P“. Jak jste mohli již minulý týden zaznamenat, promotér české rally - Mediasport.cz - připravil pro pořadatele, média a v neposlední řadě vás diváky nový bezpečnostní klip. Ten můžete shlédnout na webových stránkách www.mediasport.cz. Jedná se o krátkou instruktáž, jak bezpečně sledovat automobilové soutěže a neohrožovat sebe ani soutěžní posádky.

Zatím poslední novinkou spojenou s bezpečnostní akcí „4P“ je její nové logo, které vzniklo v těchto dnech.

Tímto logem bude nově opatřena i zadní strana bezpečnostních letáků. Jak již velmi dobře víte, přední strana slouží jako podpisová kartička. Je na ní vždy vyobrazen soutěžní automobil přední posádky. V případě Rallye Český Krumlov se jedná o populární posádku Peták-Benešová. Zadní strana je vyhrazena pro bezpečnostní pokyny, jak se chovat u trati rychlostní zkoušky a jak se zbytečně nevystavovat nebezpečí.

Tyto kartičky budou opět rozdávány na klíčových místech závodu - v prostorách startu, diváckých míst a samozřejmě i v servisních zónách. Věříme, že spolu s podpisem Pepíka a Aleny se pro Vás stane příjemnou vzpomínkou na soutěžní víkend.

Všem účastníkům naší divácké soutěže držíme palce.

Mediasport CZ

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >