aktuálně: 93 uzavírek, 29 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >

Cenově zvýhodněná nabídka vozů Škoda končí 31. Března 2010

23. února 2010

Časově omezená nabídka vozů Škoda pod názvem „Vystartujte včas“, vstoupila do své druhé poloviny. Zákaznicky atraktivní nabídku využilo od začátku roku již více než 1 600 zákazníků.

Největší zájem jeo modelové řady Fabia, Octavia a Roomster. Slevy je však možné získat i na vozy Octavia Tour a Yeti. Spojením slev a výbavových paketů lze u vybraných modelů a motorizací dosáhnout zákaznicé výhody až 186.000,- Kč.

Základní cena modelu Fabia s benzinovým agregátem 1,2 HTP/44 kW Easy činí 199.900,- Kč, přičemž zákaznická výhoda může u vybraných verzí dosahovat částky až 123.000,- Kč. Nabídka zahrnuje modely Fabia a Fabia Combi, včetně akčních modelů Magic a Plus.

Základní cena modelu Octavia Prima s benzínovým agregátem 1,4/59 kW začíná na 312.900,- Kč. Verze Combi je za příplatek 20.000,- Kč. Akční ceny modelu Octavia představují výhodu pro zákazníka až 52.000,- Kč.

Modelová řada Roomster startuje na 262.900,- Kč (verze s motorem 1,2 HTP/51 kW) se zákaznickou výhodu ve výši 40.000,- Kč. Nabídka se vztahuje na model Roomster včetně akčních modelů Duo, Plus a užitkové verze Praktik. U vybraných výbavových verzí modelové řady Roomster, představuje výše výhody částku až 108.000,- Kč.

Zákazníky oblíbená modelová řada Octavia Tour je nyní k dispozici od 271.900,- Kč (akční model Trumf s agregátem 1,6 MPI/75 kW). Verze Combi je k dispozici za příplatek 20.000,- Kč a představuje celkovou zákaznickou výhodu až 186.000,- Kč.

Tuto akční nabídku vozů Škoda mohou zákazníci využít až do 31. března 2010 nebo do vyprodání zásob u všech autorizovaných obchodníků Škoda v ČR.

-ric- ; Škoda