Listopadová soutěž s portálem Zakruta.cz

1. listopadu 2015
soutěž Zakruta.cz

Soutěž probíhá od 1.11. do 30.11. 2015. Ze správných odpovědí bude vylosován jeden výherce, který bude informován na zadaný email o podrobnostech výhry a jejím předání.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na položku v menu - Soutěž. Na začátku prosince bude ze správných odpovědí vylosován jeden výherce, který výhru obdrží.

Hodně štěstí...

Kupte si SUV v online aukci: Rychle, výhodně a se zárukou širokého výběru

V internetových aukcích lze pořídit kdeco, třeba i auta. Představa, že se v nich dají sehnat jen ojetiny, které mají to nejlepší dávno za sebou, je ale mylná. Narazit můžete třeba i na pořádnou perličku v podobě kvalitního SUV. A navíc za dobrou cenu!

Pojistěte si vlastní vozidlo, a ještě na tom ušetřete

Povinné ručení není tím jediným pojištěním, které můžete využít v silničním provozu. Zvolte produkt, s nímž se budete chránit nejenom v okamžiku, kdy způsobíte nehodu někomu cizímu. Dejte přednost také ochraně vlastního majetku. Využijte havarijní pojištění.

Riziko srážky se zvěří stoupá. Ochranu poskytne pojištění

Při cestování automobilem nám hrozí celá řada rizik. K nehodě může dojít i ve chvíli, kdy si počínáme naprosto zodpovědně, přesně dodržujeme dopravní předpisy a dbáme na zásady bezpečnosti. Stačí chvilková nepozornost jiného řidiče, nečekaná překážka na silnici v nepřehledné zatáčce či padlý strom. A velké riziko představuje i volně pobíhající divoká zvěř.