aktuálně: 37 uzavírek, 11 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Rally Krkonoše obdržela kladné hodnocení

10. ledna 2011

Rok 2010 je nenávratnou minulostí. Pro Rally Krkonoše byl úspěšný. Nedošlo k větším zádrhelům ani závažným zraněním, časový harmonogram nebyl narušen. Dobrý pocit pořadatelů pak podtrhlo závěrečné hodnocení.

Asociace jezdců rally zveřejnila své názory na všechny odjeté podniky sezony 2010 již v závěru loňského roku. Rally Krkonoše obdržela známku 1- a nachází se tak na předních příčkách spolu s oblíbenou soutěží v Českém Krumlově a slavnou Rally Bohemia. „Posádky u nás oceňovaly dobré prostory pro servisní zónu, vzornou komunikaci a hlavně náročné technické tratě,“ uvádí předsedkyně organizačního výboru Blanka Hlavatá. Celé hodnocení najdete na http://www.ajr.cz/?q=node/136.

Kladné ohlasy na trutnovskou soutěž se ozvaly i z dalších stran. Spokojeni s průběhem byli delegovaní činovníci, diváci nebo řada novinářů. Ceníme si rovněž reakcí našich partnerů a představitelů města Trutnova a okolních obcí dotčených průběhem Rally Krkonoše.

K dobrému hodnocení soutěže přispěla celá řada faktorů. Patří se poděkovat všem pořadatelům, kteří věnovali závodu svůj volný čas a svými nápady a prací umožnili bezproblémový průběh. Rádi bychom poděkovali i všem partnerům, bez jejichž finanční a materiální pomoci by soutěž nebylo možné uspořádat. Svým dílem přispěli v neposlední řadě diváci a novináři, kteří zodpovědně poslouchali pokyny pořadatelů a užívali si rally z bezpečné vzdálenosti.

Co přinese rok 2011? Na to si musíme počkat. Vám všem bychom do něj chtěli přát štěstí a zdraví, které je k nezaplacení. K tomu dosažení cílů ať už v práci, ve sportu nebo v osobním životě. Těšíme se s Vámi nashledanou při 5. Rally Krkonoše ve dnech 17. - 18. 6. opět v Trutnově.

Pavla Hlavatá

Další články

Nejkrásnější lokality vedle českých dálnic

Cestování po českých dálnicích nemusí být jen o rutinní jízdě z bodu A do bodu B. I když se na cestách potýkáme s dopravními zácpami a nekonečnými opravami, okolí českých dálnic skrývá množství nádherných a zajímavých míst, která stojí za to objevit.

zobrazit článek >

Ceny benzinu trápí mladé řidiče - cena ropy Brent je klíčovým faktorem

V poslední době se mladí řidiči stále více potýkají s rostoucími cenami benzinu, které značně zatěžují jejich rozpočet. Tento trend není jen výsledkem inflace nebo vládní politiky, ale především výkyvů na globálním trhu s ropou, konkrétně cenou ropy Brent, která má zásadní vliv na konečnou cenu pohonných hmot.

zobrazit článek >

Tipy pro efektivní stěhování: Jak ušetřit čas a peníze?

Stěhování v dynamických městech na realitním trhu s sebou vždy přináší výzvy. Kromě kolísajících nájmů a cen nemovitostí může být velkou výzvou také městská doprava a logistická omezení. V tomto článku se s vámi podělíme o nejlepší tipy a triky, které vám pomohou efektivně a úsporně se přestěhovat v rámci města.

zobrazit článek >