aktuálně: 37 uzavírek, 11 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Rufa Šport sa v Slušoviciach zabával

14. prosince 2010

Už v minulom týždni sme vás informovali o tom, že dnes už počas uplynulej soboty odštartuje slovenský RUFA Šport Team svoji poslednú súťaž v tomto roku. Dnes je už Pd Tech Mikuláš Rally Slušovice minulosťou a nám už ostali iba spomienky.

„Na Mikuláš Rally sa už všetci tešíme. Ideme zabávať divákov, na výsledok hľadieť nebudeme,“ povedal pred súťažou manažér tímu Ľubomír Kleman a presne v tomto duchu tím súťaž aj poňal. Do vozidla Škoda Fabia S2000 usadla tradičná posádka v zložení Grzegorz Grzyb - Przemyslaw Zawada, na trate rýchlostných skúšok na poslednú chvíľu napadla poriadna vrstva snehu a tak zábava mohla začať.

Posádka absolvovala štyri rýchlostné skúšky a tak ako na začiatku sľúbila, v každej zákrute zabávala nielen seba, ale hlavne prítomných divákov. Na jej konci nám vždy usmiaty Grzegorz Grzyb povedal:

„Bolo to super, naozaj som si už dlho tak dobre na snehu nezajazdil. Všade to pekne šmýkalo, okolo tratí bolo veľa divákov a preto sme si to užívali. Aj keď sme na výsledok nepozerali, podarilo sa nám nakoniec skončiť v prvej desiatke, čo je tiež super. Bola to naša posledná tohtoročná súťaž a tak by som sa rád aj touto cestou poďakoval všetkým partnerom, ale aj celému vedeniu RUFA Šport Teamu.“

Miroslav Majláth

Další články

Nejkrásnější lokality vedle českých dálnic

Cestování po českých dálnicích nemusí být jen o rutinní jízdě z bodu A do bodu B. I když se na cestách potýkáme s dopravními zácpami a nekonečnými opravami, okolí českých dálnic skrývá množství nádherných a zajímavých míst, která stojí za to objevit.

zobrazit článek >

Ceny benzinu trápí mladé řidiče - cena ropy Brent je klíčovým faktorem

V poslední době se mladí řidiči stále více potýkají s rostoucími cenami benzinu, které značně zatěžují jejich rozpočet. Tento trend není jen výsledkem inflace nebo vládní politiky, ale především výkyvů na globálním trhu s ropou, konkrétně cenou ropy Brent, která má zásadní vliv na konečnou cenu pohonných hmot.

zobrazit článek >

Tipy pro efektivní stěhování: Jak ušetřit čas a peníze?

Stěhování v dynamických městech na realitním trhu s sebou vždy přináší výzvy. Kromě kolísajících nájmů a cen nemovitostí může být velkou výzvou také městská doprava a logistická omezení. V tomto článku se s vámi podělíme o nejlepší tipy a triky, které vám pomohou efektivně a úsporně se přestěhovat v rámci města.

zobrazit článek >