aktuálně: 37 uzavírek, 16 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Pohonné hmoty v minulém týdnu mírně zdražily

16. února 2010

Benzín i nafta v minulém týdnu zdražily jen nepatrně. Cena Naturalu 95 stoupla v průměru zhruba o deset haléřů, u motorové nafty to bylo zhruba kolem dvacetníku. Nejdražší benzín tankovali řidiči v Praze. Vysočina tentokráte měla až třetí nejdražší Natural 95.

Nejlevnější benzín měli v Jihočeském kraji, kde je průměrná cena 29.61,- Kč/l. Nejlevnější nafta je v Královehradeckém kraji a stojí 28.03,- Kč/l.

Odborníci předpovídají, že ceny by se neměly v příštích několika dnech nějak výrazně měnit. Tudíž ani motoristé se nemusejí obávat nějakého dramatického zdražovaní. Větší pohyb cen se dá očekávat opět v době, kdy přijde výraznější oteplení.

-ric- ; Internet

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >