aktuálně: 37 uzavírek, 1 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Škoda připravila pro zákazníky nový produkt s atraktivní nabídkou financování

22. dubna 2009

V rámci nových daňových podmínek roku 2009, které umožňují odpočet DPH u všech osobních automobilů, připravila společnost Škoda Auto společně s finanční společností ŠkoFIN atraktivní nabídku podpory prodeje nových vozů.

Firemní zákazníci, jako plátci daně z přidané hodnoty, mohou nově uplatnit nárok na vrácení celého DPH z ceny vozu ihned po jeho pořízení. Díky připravované novele zákona o zkrácení doby odpisování bude možné navíc snížit daňový základ až o 60% z pořizovací ceny automobilu v prvním roce jeho koupě. Do daňových výdajů lze zahrnout splacené úroky z úvěru i odpisy z dlouhodobého majetku. Délka odepisování není závislá na délce financování.

Při koupi nového vozu Škoda Octavia se výše procentního podílu z dlužné částky, který je zákazník nucen zaplatit pohybuje již od 4,55 % (splátka ve výši 19% hrazená předem, délka financování 2 roky). Výši splátky lze volit individuálně, dle finančních možností klienta. Jednotlivé splátky společnosti ŠkoFIN obsahují navíc kompletní povinné ručení, havarijní pojištění a pojištění čelního skla. Jeho neměnná výše je garantována po celou dobu financování, které lze volit v rozmezí 12 až 72 měsíců.

Zkrátka nepřijdou ani soukromé osoby a podnikatelé, neplátci DPH. Nový vůz Škoda Octavia je k dispozici s měsíční splátkou za 4 999,- Kč. Ve výši jednotlivých leasingových splátek je rovněž zahrnuto kompletní pojištění (povinné ručení, havarijní pojištění a pojištění čelního skla), stejně jako pojištění platebních povinností pro případ neočekávaného výpadku příjmů.

- nový vůz Škoda s RPSN od 4,55%

- Škoda Octavia se splátkou ve výši 4 999,- Kč měsíčně

Vzorová kalkulace:

Octavia Classic - 349 900,- Kč

- splátka 30% z pořizovací ceny vozu

- měsíční splátka 4 999,- Kč

- délka financování 5 let

- zůstatková hodnota 60 000,- Kč

- RPSN 6,28%

-ric- ; Škoda

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >