aktuálně: 37 uzavírek, 4 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Akční model Škoda Fabia Sportline

4. března 2009

Akční model Fabia Sportline představuje pro zákazníky v Česku další verzi sportovně laděného vozu, lišícího se od sériového modelu zejména designovými prvky. Již v základní výbavě nabízí Sportline mimo jiné 17" kola z lehké slitiny Trinity, projektorové halogenové světlomety včetně předních mlhových světlometů v Corner designu, snížený sportovní podvozek, klimatizaci Climatic s automatickou regulací nebo autorádio Beat.

Fabia Sportline je k dispozici ve čtyřech barevných modifikacích včetně černé metalízy s perleťovým efektem, vždy v kombinaci s bílou nebo stříbrnou střechou. Součástí výbavy je i SunSet, skla s vyšším stupněm tónování v zadní části vozu. Interiér Pulse v červeném nebo modrém provedení je doplněný o sportovní sedadla vpředu, tříramenný kožený volant a kryty pedálů z ušlechtilé oceli.

Nabídku benzinových motorů tvoří čtyřválcové motory 1,4 16V/63 kW a 1,6 16V/77 kW. Příznivci přeplňovaných vznětových motorů mohou vybírat mezi tříválcem 1,4 TDI PD/59 kW a čtyřválcem 1,9 TDI PD/77 kW, které lze kombinovat s filtrem pevných částic DPF. Všechny motorizace jsou spojeny s pětistupňovou manuální převodovkou, verze 1,6 16V/77 kW může být na přání dodána se šestistupňovou automatickou převodovkou Tiptronic.

Model Fabia Sportline lze v ČR objednat od 1. března 2009 u všech autorizovaných obchodníků společnosti Škoda. Cena základního modelu Fabia Sportline s motorem 1,4 16V/63kW a pětistupňovou manuální převodovkou činí 329.900,- Kč.

Z nabídky Škoda originálního příslušenství lze vůz dále rozšířit o Styling kit, jenž dodá modelu Fabia Sportline ještě agresivněji laděný vzhled. Styling kit obsahuje spoiler předního nárazníku, difuzor zadního nárazníku a koncovku výfuku z ušlechtilé oceli a střešní spoiler. V nabídce jsou rovněž dekorativní prahové lišty s nápisem Sportline, které eliminují poškození prahů.

-ric- ; Škoda

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >