aktuálně: 37 uzavírek, 3 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Nakupujte vozy nyní - levnější už nebudou

5. listopadu 2008

Osobní auta lze v současné době koupit nejlevněji za posledních patnáct let. Například Citroen v minulých dnech nabídl slevy dosahující u osobních aut až 210 000 korun. Nejlevnější model C1 zlevnil o 57 000 na 179 900 Kč.

Mitsubishi nabízí od září slevy 40 000 do 150 000 korun. Renault zlevnil vlajkovou loď Laguna o třetinu, ve slevách pokračuje i Ford, který prodává například Fiestu se zvýhodněním téměř 106 000 korun. Ceny modelu Fiat Grande Punto modelového roku 2009 začínají již na 214 900 Kč za verzi Active 1.2, což je o 10 000 Kč méně než byla cena v rámci poslední akce.

Speciální akční verzi Fredo s klimatizací nabízí Fiat nyní za 237 900 Kč, výbava Dynamic je v pětidveřovém provedení k dispozici již od 269 900 Kč. Zlevněn byl také model Panda, který je ve verzi 1.1 Active s ABS, posilovačem řízení i airbagem nabízen od 179 900 Kč, a změnu ceny na 208 900 Kč zaznamenal také model Punto Classic 1.2 Active.

Výrazné slevy v září nabídli i Volkswagen, Honda, Hyundai, Fiat a většina dalších značek. V rámci snižování cen se některé větší vozy cenově přiblížily autům o třídu níže. Na poklesu cen projevuje i větší konkurence a zároveň koncentrace trhu, tedy vytváření větších hráčů na trhu, kteří jsou schopni nabídnout lepší ceny.

-ric- ; Internet

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >