V lednu se hraje o parkovací systém s obrazovkou

24. ledna 2012

V lednu roku 2012 čeká čtenáře na Zákrutě.cz soutěž o systém parkovacích senzorů, včetně kamery a obrazovky. Pokud budete mít štěstí a správně odpovíte na další tři jednoduché otázky, pak jej můžete získat právě Vy.

Ilustrační foto

Soutěž o tohoto pomocníka do automobilu, kterého věnoval internetový G-obchod.cz, byla zahájena 1. ledna a končit bude na konci ledna. Pokud jste pozornými čtenáři Zákruty.cz, pak Vás jednoduché dotazy nemohou nijak zaskočit. Odpovědi se totiž nalézají v obsahu stránek www.zakruta.cz.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, kterému se daný systém pošle...

Přehled všech soutěží.

Hodně štěstí...