Ministr Pavel Dobeš vyšle kontrolu na ŘSD

19. prosince 2011

Po informacích, které přinesly Hospodářské noviny a které se týkají údajných neprůhledných zakázek Ředitelství silnic a dálnic, se ministr dopravy Pavel Dobeš rozhodl, že urychleně zřídí kontrolní skupinu, která provede na Ředitelství silnic a dálnic důslednou kontrolu stavu zakázek za rok 2011. O výsledku kontroly bude Ministerstvo dopravy informovat ihned po jejím skončení.

Ilustrační foto

Ministr dopravy je celou záležitostí velmi znepokojen a pokud se informace Hospodářských novin prokáží jako pravdivé, vyvodí z toho příslušné důsledky, včetně personálních.

-ric- ; -mvdr-

Kupte si SUV v online aukci: Rychle, výhodně a se zárukou širokého výběru

V internetových aukcích lze pořídit kdeco, třeba i auta. Představa, že se v nich dají sehnat jen ojetiny, které mají to nejlepší dávno za sebou, je ale mylná. Narazit můžete třeba i na pořádnou perličku v podobě kvalitního SUV. A navíc za dobrou cenu!

Pojistěte si vlastní vozidlo, a ještě na tom ušetřete

Povinné ručení není tím jediným pojištěním, které můžete využít v silničním provozu. Zvolte produkt, s nímž se budete chránit nejenom v okamžiku, kdy způsobíte nehodu někomu cizímu. Dejte přednost také ochraně vlastního majetku. Využijte havarijní pojištění.

Riziko srážky se zvěří stoupá. Ochranu poskytne pojištění

Při cestování automobilem nám hrozí celá řada rizik. K nehodě může dojít i ve chvíli, kdy si počínáme naprosto zodpovědně, přesně dodržujeme dopravní předpisy a dbáme na zásady bezpečnosti. Stačí chvilková nepozornost jiného řidiče, nečekaná překážka na silnici v nepřehledné zatáčce či padlý strom. A velké riziko představuje i volně pobíhající divoká zvěř.