aktuálně: 41 uzavírek, 6 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Ministr Pavel Dobeš vyšle kontrolu na ŘSD

19. prosince 2011

Po informacích, které přinesly Hospodářské noviny a které se týkají údajných neprůhledných zakázek Ředitelství silnic a dálnic, se ministr dopravy Pavel Dobeš rozhodl, že urychleně zřídí kontrolní skupinu, která provede na Ředitelství silnic a dálnic důslednou kontrolu stavu zakázek za rok 2011. O výsledku kontroly bude Ministerstvo dopravy informovat ihned po jejím skončení.

Ilustrační foto

Ministr dopravy je celou záležitostí velmi znepokojen a pokud se informace Hospodářských novin prokáží jako pravdivé, vyvodí z toho příslušné důsledky, včetně personálních.

-ric- ; -mvdr-

Další články

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >