Ministr Pavel Dobeš vyšle kontrolu na ŘSD

19. prosince 2011

Po informacích, které přinesly Hospodářské noviny a které se týkají údajných neprůhledných zakázek Ředitelství silnic a dálnic, se ministr dopravy Pavel Dobeš rozhodl, že urychleně zřídí kontrolní skupinu, která provede na Ředitelství silnic a dálnic důslednou kontrolu stavu zakázek za rok 2011. O výsledku kontroly bude Ministerstvo dopravy informovat ihned po jejím skončení.

Ilustrační foto

Ministr dopravy je celou záležitostí velmi znepokojen a pokud se informace Hospodářských novin prokáží jako pravdivé, vyvodí z toho příslušné důsledky, včetně personálních.

-ric- ; -mvdr-

Vydejte se na cesty s Tipli, bude to zábava za málo peněz

Kdo by neměl rád cestování. Někdo se na cesty vydává pravidelně, pracovně nebo jen za zábavou, další cestují pouze během dovolené. V každém případě, je však potřeba zvolit vhodný dopravní prostředek a vybrat si dokonalé ubytování. Pomůže vám Tipli.

Novinky v povinném ručení

Povinné ručení je zákonem vyžadovaná povinnost každého majitele motorového vozidla. Víte ale, na co všechno se pojistné plnění vztahuje? Připravili jsme pro vás článek s obecnými informacemi a novinkami pro letošní rok.

Ocenění Světové auto roku 2020

Na silnicích po celém světě se můžeme setkat se skutečně velmi širokou škálou automobilů a něco pro sebe si dokáže vybrat i ten nejnáročnější zákazník. Které automobily jsou však ty nejlepší na trhu? Která auta si zaslouží naši pozornost?