aktuálně: 41 uzavírek, 49 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

V červenci se bude soutěžit o alkohol tester

4. července 2011

Ani v červenci nebude chybět na Zákrutě.cz soutěž o nějakou cenu. Tentokráte se bude hrát o užitečnou pomůcku každého motoristy a to o alkohol tester. Znovu se budecelý červenec odpovídat na tři jednoduché otázky.

Soutěž o alkohol tester, který věnoval internetový G-obchod.cz, byla zahájena 1. července a končit bude v polovině prázdnin, tedy přesně 31. července 2011

Pokud jste pozornými čtenáři Zákruty.cz, pak Vás jednoduché dotazy nemohou nijak zaskočit.. Odpovědi se totiž nalézají v obsahu stránek www.zakruta.cz.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, kterému se autorádio předá..

Soutěž o autorádio a předchozí výherci

Hodně štěstí...

Richard Vlček ; Zákruta.cz

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >