aktuálně: 41 uzavírek, 19 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Rok zabezpečení vozidel na Autosalonu

6. června 2011

V rámci veletrhu představila Policie ČR spolu s dalšími partnery Ministerstvem vnitra ČR, Českou asociací pojišťoven a členskými firmami Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm, o. s. návštěvníkům, kterých bylo jen v sobotu 4. června 2011 přes 20.000, preventivní projekt „Rok zabezpečení vozidel“.

Projekt byl zahájen 1. října 2010 a jeho hlavním cílem je upozorňovat veřejnost na rizika odcizení a finanční ztráty vyplývající z nezabezpečení vozidel a zvyšovat povědomí občanů a motoristů o možnostech a způsobech zabezpečení vozidel proti krádežím. Hlavním komunikačním nástrojem k informování veřejnosti o prevenci zaměřené na autokriminalitu jsou internetové stránky www.rokzabezpecenivozidel.cz.

V rámci projektu jsou připravovány další aktivity a akce, kde se bude moci motoristická veřejnost seznámit s řadou zajímavých a užitečných informací o možnostech zabezpečení motorových vozidel.

-ric- ; PČR

Další články

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >

Důležité doplňky pro dům a zahradu

Domov a zahrada jsou pro mnohé z nás oázou klidu a pohody. Usilujeme o to, aby se tam cítili komfortně a aby nám tam nic nechybělo. Na co obvykle zapomínáme?

zobrazit článek >