Předpověď počasí pro řidiče na pondělí 11. února 2008

11. února 2008

Počasí bude na začátku týdne skoro jasné až polojasné, na severozápadě bude postupně oblačnost větší a dá se očekávat i déšť.

Teploty budou v ranních hodinách mezi -2 až -6 °C. Přes den se pak dají očekávat někde v rozmezí mezi 4 až 8 °C. Na horách v 1000 metrech to bude pouze +2 °C.

Vítr bude vát slabý proměnlivý maximálně 4 m/s. Pouze v nárazech a ve vyšších polohách to může být až 10 m/s.

Řidiči si tak musejí dávat v brzkých ranních hodinách na ledovku. Ve vyšších polohách to pak hrozí přes celý den.

Richard Vlček (Internet)

Kupte si SUV v online aukci: Rychle, výhodně a se zárukou širokého výběru

V internetových aukcích lze pořídit kdeco, třeba i auta. Představa, že se v nich dají sehnat jen ojetiny, které mají to nejlepší dávno za sebou, je ale mylná. Narazit můžete třeba i na pořádnou perličku v podobě kvalitního SUV. A navíc za dobrou cenu!

Pojistěte si vlastní vozidlo, a ještě na tom ušetřete

Povinné ručení není tím jediným pojištěním, které můžete využít v silničním provozu. Zvolte produkt, s nímž se budete chránit nejenom v okamžiku, kdy způsobíte nehodu někomu cizímu. Dejte přednost také ochraně vlastního majetku. Využijte havarijní pojištění.

Riziko srážky se zvěří stoupá. Ochranu poskytne pojištění

Při cestování automobilem nám hrozí celá řada rizik. K nehodě může dojít i ve chvíli, kdy si počínáme naprosto zodpovědně, přesně dodržujeme dopravní předpisy a dbáme na zásady bezpečnosti. Stačí chvilková nepozornost jiného řidiče, nečekaná překážka na silnici v nepřehledné zatáčce či padlý strom. A velké riziko představuje i volně pobíhající divoká zvěř.