aktuálně: 37 uzavírek, 4 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Soutěžte na Zákrutě.cz o autorádio

3. února 2011

Určitě jste si všimli, že od 1. února začala na stránkách Zákruty.cz soutěž. Hraje se o autorádio s dotykovým LCD displejem. Pokud budete mít štěstí a podaří se Vám správně odpovědět na tři jednoduché otázky, pak jej můžete získat právě Vy.

Soutěž o autorádio, které věnoval internetový G-obchod.cz, byla zahájena 1. února a poslední den, kdy budete moci na tři otázky odpovědět, bude 28. únor 2011.

Pokud jste pozornými čtenáři Zákruty.cz, pak Vás jednoduché dotazy nemohou nijak zaskočit.. Odpovědi se totiž nalézají v obsahu stránek www.zakruta.cz.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, kterému se autorádio předá..

http://www.zakruta.cz/soutez/

Hodně štěstí...

Richard Vlček ; Zákruta.cz

Další články

Nejkrásnější lokality vedle českých dálnic

Cestování po českých dálnicích nemusí být jen o rutinní jízdě z bodu A do bodu B. I když se na cestách potýkáme s dopravními zácpami a nekonečnými opravami, okolí českých dálnic skrývá množství nádherných a zajímavých míst, která stojí za to objevit.

zobrazit článek >

Ceny benzinu trápí mladé řidiče - cena ropy Brent je klíčovým faktorem

V poslední době se mladí řidiči stále více potýkají s rostoucími cenami benzinu, které značně zatěžují jejich rozpočet. Tento trend není jen výsledkem inflace nebo vládní politiky, ale především výkyvů na globálním trhu s ropou, konkrétně cenou ropy Brent, která má zásadní vliv na konečnou cenu pohonných hmot.

zobrazit článek >

Tipy pro efektivní stěhování: Jak ušetřit čas a peníze?

Stěhování v dynamických městech na realitním trhu s sebou vždy přináší výzvy. Kromě kolísajících nájmů a cen nemovitostí může být velkou výzvou také městská doprava a logistická omezení. V tomto článku se s vámi podělíme o nejlepší tipy a triky, které vám pomohou efektivně a úsporně se přestěhovat v rámci města.

zobrazit článek >