Zákruta.cz  >  Magazín  >

Shell Czech Republic za silnice bezpečnější

15. listopadu 2007

Společnost Shell Czech Republic a.s. se připojila k Evropské chartě bezpečnosti silničního provozu, jejímž cílem je do roku 2007 snížit množství obětí dopravních nehod o 25 000, tedy o polovinu stavu z roku 2003.

Pro Shell je celosvětově bezpečnost a zdraví zaměstnanců, obchodních partnerů, zákazníků i nejbližšího okolí jednou z hlavních priorit v podnikání. Proto je závazek společnosti podporující iniciativu kampaně velmi konkrétní a zahrnuje:

- pravidelnou organizaci kursů defenzivní jízdy pro řidiče služebních vozidel,

- organizaci pravidelných školení spojených se zvýšením bezpečnosti pro řidiče cisteren,

- dvakrát do roka organizaci „Safety Days“,

- investici do dopravní výchovy dětí v Praze.

Věříme, že také naplněním těchto závazků pomůžeme zvýšit bezpečnost na českých silnicích. Pro více informací o Evropské chartě bezpečnosti silničního provozu a detailnějším závazku naší společnosti navštivte prosím oficiální stránky.

-ric- ; Shell