aktuálně: 41 uzavírek, 5 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >

Shell V-Power Diesel na 110 čerpacích stanicích v ČR

14. listopadu 2007

Společnost Shell Czech Republic úspěšně dokončila proces rozšiřování prémiového paliva Shell V-Power Diesel pro rok 2007. Za druhé pololetí zvýšila počet čerpacích stanic nabízejících tento produkt o dalších 16.

Řidiči mají příležitost natankovat Shell V-Power Diesel již na 110 čerpacích stanicích v České republice.

Rozšiřováním nabídky o prémiové dieselové palivo společnost Shell reaguje na rostoucí popularitu dieselových motorů a poptávku po kvalitní naftě. Poslední z čerpacích stanic, jejíž portfolio bylo obohaceno o Shell V-Power Diesel, se stala plzeňská stanice Shell na Karlovarské ulici.

Seznam čerpacích stanic, které nově nabízejí Shell V-Power Diesel a přidaly se tak k již 94 stanicím s prodejem obsahuje lokality Staré Město, České Budějovice (Novohradská), Brno (Jihlavská), Louny, Chrudim, Brno (Okružní), Tábor, Frýdek Místek, Pardubice, Mělník, Plzeň (E.Beneše), Jihlava, Znojmo, Hradec Králové (Rašínova), Plzeň (Koterovská) a Plzeň (Karlovarská).

Shell V-Power Diesel obsahuje čisticí přísady a složky předcházející korozi. Pro větší pohodlí řidičů obsahuje nový Shell V-Power Diesel také prostředky zabraňující vzniku pěny, které usnadňují tankování.

Společnost Shell nezapomíná ani na své pravidelné zákazníky, zapojené do věrnostního programu SMART. Ti dostanou za každý natankovaný litr paliva Shell V-Power Diesel dvojnásobný počet bodů (tedy dva).

Shell