Zákruta.cz  >  Magazín  >

Nový projekt Škoda Auto Handy

23. dubna 2010

Automobilka Škoda ve spolupráci se společností Car Club představila nový program řešení dopravní mobility osob se zdravotním postižením, Škoda Auto Handy.

V roce 2006 byla zahájena spolupráce Škoda Auto a Car Clubu s cílem komplexně pomoci zdravotně postiženým plně se integrovat zpět do společnosti a žít plnohodnotný život bez omezení. Škoda Auto se v v roce 2008 stala partnerem služby Handy asistent a poskytla tři vozidla pro tuto přepravní službu osob s omezenou mobilitou, v současnosti poskytuje pět vozidel.

Motto: „Mobilita bez limitu“

Vyvrcholením spolupráce je program Škoda Auto Handy, který prostřednictvím osmi obchodních center v České republice nabízí veškeré informace, služby a asistenci handicapovaným zákazníkům při koupi vozu a jeho úpravě dle druhu postižení. Obchodní centra fungují v rámci dealerské sítě Škoda Auto

a zaměstnávají rovněž zdravotně postižené spoluobčany.

Škoda Auto si je vědoma svého zásadního postavení v ekonomice České republiky a z toho vyplývající společenské odpovědnosti vůči nejširší občanské společnosti. Vedle sponzoringu sportu a kultury je sociální angažovanost dalším z pilířů strategie společnosti a proto taktéž podporuje Český paralympijský výbor či Centrum Paraple.

-ric- ; Škoda