aktuálně: 37 uzavírek, 4 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Nový projekt Škoda Auto Handy

23. dubna 2010

Automobilka Škoda ve spolupráci se společností Car Club představila nový program řešení dopravní mobility osob se zdravotním postižením, Škoda Auto Handy.

V roce 2006 byla zahájena spolupráce Škoda Auto a Car Clubu s cílem komplexně pomoci zdravotně postiženým plně se integrovat zpět do společnosti a žít plnohodnotný život bez omezení. Škoda Auto se v v roce 2008 stala partnerem služby Handy asistent a poskytla tři vozidla pro tuto přepravní službu osob s omezenou mobilitou, v současnosti poskytuje pět vozidel.

Motto: „Mobilita bez limitu“

Vyvrcholením spolupráce je program Škoda Auto Handy, který prostřednictvím osmi obchodních center v České republice nabízí veškeré informace, služby a asistenci handicapovaným zákazníkům při koupi vozu a jeho úpravě dle druhu postižení. Obchodní centra fungují v rámci dealerské sítě Škoda Auto

a zaměstnávají rovněž zdravotně postižené spoluobčany.

Škoda Auto si je vědoma svého zásadního postavení v ekonomice České republiky a z toho vyplývající společenské odpovědnosti vůči nejširší občanské společnosti. Vedle sponzoringu sportu a kultury je sociální angažovanost dalším z pilířů strategie společnosti a proto taktéž podporuje Český paralympijský výbor či Centrum Paraple.

-ric- ; Škoda

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >