Zákruta.cz  >  Magazín  >

Kolektivní vyjednávání skončilo dohodou

9. dubna 2010

Vedení společnosti Škoda Auto a zástupci odborů v automobilce se dnes v souladu s platnou dohodou o zaměstnanosti shodli na nových mzdových tarifech.

V souladu s již platnou dohodou o zaměstnanosti došlo dnes (8.4.2010) k dohodě o tarifech v rámci kolektivního vyjednávání ve Škoda Auto. Vyjednávací týmy se dohodly na navýšení tarifů o 2,7% s platností od 1.4.2010.

Dále obdrží zaměstnanci jednorázovou mimořádnou platbu ve výši 10.000 Kč jako ocenění výkonů a flexibility ve velmi náročném a turbulentním roce 2009.

Navíc k současně již platné dohodě o sociálních nákladech dochází k navýšení příspěvku zaměstnavatele na penzijní připojištění o 50 Kč. Platnost nové kolektivní smlouvy je do 31. března 2011.

-ric- ; Škoda