aktuálně: 41 uzavírek, 5 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Spolupráce se slavnou Tour de France pokračuje

8. dubna 2010

Škoda Auto se dohodla se společností A.S.O., majitelem práv na legendární cyklistický závod, na pokračování partnerství s Tour de France do roku 2013. Automobilka tím navazuje na spolupráci započatou v roce 2004 a i nadále bude figurovat v roli hlavního partnera nejslavnější světové cyklistické soutěže. Zároveň je Škoda Auto patronem bílého trikotu nejlepšího cyklisty do 25 let.

„Naše angažmá s vrcholným projektem světové cyklistiky je i nadále jedním z pilířů naší sponzoringové strategie, která se zároveň stala výtečnou bází pro navazující projekty na jednotlivých národních úrovních. To v konečném důsledku naše angažmá multiplikuje a ještě více zhodnocuje. Špičkovým projektem je v tomto směru partnerství s Giro d´Italia podporované ze strany italského importéra a poté zejména aktivní zapojení do akcí, určených širokým masám cyklistických nadšenců všech věkových kategorií, jakými jsou například Kolo pro život v České republice, Škoda Velothon Berlin v Německu, či Tour de Romandie ve Švýcarsku,“ uvedl Martin Lauer, vedoucí podnikové komunikace Škoda Auto.

V roce 2010 Škoda Auto také pokračuje v podpoře osmi profesionálních cyklistických týmů - Cofidis, Cervélo Test, Francaise des Jeux, Euskateltel - Euskadi, Milram, Rabobank, Saxo Bank, OmegaPharma-Lotto a dvou technických asistencí - Shimano a Mavic.

Slavnostní start 97. ročníku Tour de France, tzv. „Grand Départ“ se v letošním roce uskuteční v holandském Rotterdamu. Kromě Nizozemí a Francie navštíví letos Tour i Belgii. Závodníci odstartují 3. července 2010 a během 20 etap urazí celkem 3 596 km. Cílovou páskou na pařížském Champs-Élysées projedou 25. července 2010.

-ric- ; Škoda

Další články

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >