aktuálně: 37 uzavírek, 4 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Objízdné trasy Zásmuky

26. května 2009

Od září 2008 probíhá rekonstrukce silnice I/2 v průtahu městem Zásmuky. Dopravním značením je umožněn průjezd městem dopravě pouze do 3,5 t. Řidiči však tato dopravní omezení nerespektují a po místní komunikaci jezdí velké množství kamiónů, které výrazným způsobem zhoršují stavební stav této komunikace.

V rámci dopravního opatření byly schváleny a projednány objízdné trasy pro tranzitní těžkou nákladní dopravu a pro dopravu nad 3,5 t. Průjezd městem je v současné době dopravním značením umožněn pouze vozidlům do 3,5 t. Mnoho řidičů vozidel nad 3,5 t, a to i kamiónů, však přes veškeré zákazy a omezení projíždí městem a svou neukázněností výrazným způsobem zhoršují stavební stav místní komunikace a silnice III.třídy.

Vyzýváme proto všechny řidiče, aby respektovali stanovené dopravní značení ,aby nedocházelo k dalšímu poškozování komunikací .

Upozorňujeme, že vzhledem k realizaci rekonstrukce silnice I/2 po úsecích je nutné ze strany řidičů sledovat změny v přechodném dopravním značení a striktně dodržovat stanovené objízdné trasy. Dopravní omezení potrvá do září 2009.

-ric- ; ŘSD

Další články

Nejkrásnější lokality vedle českých dálnic

Cestování po českých dálnicích nemusí být jen o rutinní jízdě z bodu A do bodu B. I když se na cestách potýkáme s dopravními zácpami a nekonečnými opravami, okolí českých dálnic skrývá množství nádherných a zajímavých míst, která stojí za to objevit.

zobrazit článek >

Ceny benzinu trápí mladé řidiče - cena ropy Brent je klíčovým faktorem

V poslední době se mladí řidiči stále více potýkají s rostoucími cenami benzinu, které značně zatěžují jejich rozpočet. Tento trend není jen výsledkem inflace nebo vládní politiky, ale především výkyvů na globálním trhu s ropou, konkrétně cenou ropy Brent, která má zásadní vliv na konečnou cenu pohonných hmot.

zobrazit článek >

Tipy pro efektivní stěhování: Jak ušetřit čas a peníze?

Stěhování v dynamických městech na realitním trhu s sebou vždy přináší výzvy. Kromě kolísajících nájmů a cen nemovitostí může být velkou výzvou také městská doprava a logistická omezení. V tomto článku se s vámi podělíme o nejlepší tipy a triky, které vám pomohou efektivně a úsporně se přestěhovat v rámci města.

zobrazit článek >