Objízdné trasy Zásmuky

26. května 2009

Od září 2008 probíhá rekonstrukce silnice I/2 v průtahu městem Zásmuky. Dopravním značením je umožněn průjezd městem dopravě pouze do 3,5 t. Řidiči však tato dopravní omezení nerespektují a po místní komunikaci jezdí velké množství kamiónů, které výrazným způsobem zhoršují stavební stav této komunikace.

V rámci dopravního opatření byly schváleny a projednány objízdné trasy pro tranzitní těžkou nákladní dopravu a pro dopravu nad 3,5 t. Průjezd městem je v současné době dopravním značením umožněn pouze vozidlům do 3,5 t. Mnoho řidičů vozidel nad 3,5 t, a to i kamiónů, však přes veškeré zákazy a omezení projíždí městem a svou neukázněností výrazným způsobem zhoršují stavební stav místní komunikace a silnice III.třídy.

Vyzýváme proto všechny řidiče, aby respektovali stanovené dopravní značení ,aby nedocházelo k dalšímu poškozování komunikací .

Upozorňujeme, že vzhledem k realizaci rekonstrukce silnice I/2 po úsecích je nutné ze strany řidičů sledovat změny v přechodném dopravním značení a striktně dodržovat stanovené objízdné trasy. Dopravní omezení potrvá do září 2009.

-ric- ; ŘSD