aktuálně: 37 uzavírek, 1 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >

Shell Obchodníkem roku 2008

17. října 2008

Společnost Shell Czech Republic a.s. se stala Obchodníkem roku 2008 v kategorii Čerpací stanice roku.

Výsledky šestého ročníku ocenění GE Money Multiservis Obchodník roku byly vyhlášeny 8. října 2008 v divadle Hybernia v Praze. Kategorie Čerpací stanice roku byla letos zařazena do vyhodnocení podruhé v řadě.

„Získané ocenění je pro nás potvrzením našeho dlouhodobého přístupu k zákazníkům i kvality našich paliv a maziv ve velmi silné konkurenci na českém trhu,“ komentuje ocenění Pavel Šenych, generální ředitel Shell Czech Republic a.s.

„Mé osobní díky patří všem mým kolegům, obchodním partnerům na čerpacích stanicích, v autorizovaných servisech a ostatních prodejních místech za jejich výjimečný přístup k našim zákazníkům. Zároveň musím poděkovat všem, kteří naší společnosti dali svůj hlas.“

Výsledky jednotlivých oborových kategorií byly určeny na základě expertního průzkumu spotřebitelských preferencí, který v průběhu srpna a září letošního roku provedla nezávislá agentura INCOMA Research.

-ric- ; Shell