aktuálně: 37 uzavírek, 1 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Shell Obchodníkem roku 2008

17. října 2008

Společnost Shell Czech Republic a.s. se stala Obchodníkem roku 2008 v kategorii Čerpací stanice roku.

Výsledky šestého ročníku ocenění GE Money Multiservis Obchodník roku byly vyhlášeny 8. října 2008 v divadle Hybernia v Praze. Kategorie Čerpací stanice roku byla letos zařazena do vyhodnocení podruhé v řadě.

„Získané ocenění je pro nás potvrzením našeho dlouhodobého přístupu k zákazníkům i kvality našich paliv a maziv ve velmi silné konkurenci na českém trhu,“ komentuje ocenění Pavel Šenych, generální ředitel Shell Czech Republic a.s.

„Mé osobní díky patří všem mým kolegům, obchodním partnerům na čerpacích stanicích, v autorizovaných servisech a ostatních prodejních místech za jejich výjimečný přístup k našim zákazníkům. Zároveň musím poděkovat všem, kteří naší společnosti dali svůj hlas.“

Výsledky jednotlivých oborových kategorií byly určeny na základě expertního průzkumu spotřebitelských preferencí, který v průběhu srpna a září letošního roku provedla nezávislá agentura INCOMA Research.

-ric- ; Shell

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >