aktuálně: 41 uzavírek, 6 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Online autobazar: Objednejte si své nové auto z pohodlí domova

Online se dá v této době vyřídit spousta věcí, třeba i nákup nového auta. Celý proces zvládnete z pohodlí domova a ušetříte si spoustu starostí.

Online autobazar: Objednejte si své nové auto z pohodlí domova

Zdroj fotografií: Shutterstock.com

Nákup online

Online nákupy jsou pro mnoho z nás běžnou součástí života a nabízí příjemnou možnost, jak zakoupit vybrané zboží. Tak proč si online neobjednat i auto? Online autobazar nabízí pouze prověřená auta od spolehlivých prodejců. Vozy pochází z celé Evropy, získáte doručení až domů. Každé vozidlo je zkontrolováno mechanikem, navíc získáte dva týdny na případné vrácení auta, pokud se vám jeho stav nezdá. Celý proces je jednoduchý – stačí objednat, podepsat smluvní dokumentaci a těšit se, až vám dorazí nové auto.

Inzerce kvalitních vozů

V nabídce autobazaru najdete stovky tisíc inzerátů se zajímavými nabídkami. Každý z nich je přitom prověřený a spolehlivě kvalitní, není tak důvod obávat se. Do nabídky se dostanou pouze auta od prověřených prodejců, každý vůz navíc projde pečlivou technickou kontrolou, ze které obdržíte zprávu o technickém stavu vozidla. Předem tak máte jasno, v jakém stavu vozidlo je, a nekupujete zajíce v pytli.

Komplexní služby

Díky online nákupu nového vozidla si můžete ušetřit spoustu starostí. Při využití služeb prodejce si nemusíte dělat těžkou hlavu s přepisem vozidla, který je mnohdy náročný. Každá země má totiž vlastní podmínky pro odhlášení vozidla. Proto se o to autobazar postará za vás. Stejně tak vyřeší případné nedostatky vozidla a opravy, abyste získali to nejlepší. S plnou mocí se postarají i o další náležitosti jako je STK, evidenční kontroly a registrační značky. Případně je možné nechat si sjednat také pojištění u smluvních partnerů, získáte tak velmi výhodné podmínky.

Online nákup vozidla nabízí skvělé možnosti, ačkoliv se může zdát netradiční, rozhodně se vyplatí. Stačí jen vybrat si vhodný automobil z mnoha různých nabídek, vyřešit formality a pak už se jen těšit.

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >