Vydejte se na cesty s Tipli, bude to zábava za málo peněz

Kdo by neměl rád cestování. Někdo se na cesty vydává pravidelně, pracovně nebo jen za zábavou, další cestují pouze během dovolené. V každém případě, je však potřeba zvolit vhodný dopravní prostředek a vybrat si dokonalé ubytování. Pomůže vám Tipli.

S Tipli na cesty

Pokud se domníváte, že Tipli je cestovní portál, tak jste na omylu. Jak tedy souvisí s cestováním? Jednoduše, nabízí vám pro cestování vše potřebné na jenom místě - výbavu, dopravu i ubytování a to vše za velmi přijatelné ceny. Tento portál sdružuje velké množství e-shopů a svým registrovaným uživatelům nabízí celou řadu výhod v podobě slev a cashbacku - jedná se o vrácení části peněz z vašeho nákupu. Díky registraci tuto odměnu dostanete automaticky. Stačí, když budete v e-shopech nakupovat přes Tipli. Je to tak jednoduché, vyzkoušejte nákupy s odměnou a už jinak nakupovat nebudete.

Ocenění Světové auto roku 2020

Vyberte si vhodný dopravní prostředek

Každý cestovatel volí jiný způsob dopravy. Ti, kdo chtějí být nezávislí cestují automobilem. Další dávají přednost autobusu či vlaku a někdo zase nedá dopustit na dopravu leteckou.

Cestování automobilem

Pokud patříte mezi ty, kdo chtějí být během svých cest nezávislí, vyrážíte za poznání automobilem. Než však vyrazíte, dobře si svého čtyřkolového parťáka na cesty zkontrolujte a to nejen, co se výbavy týká. Důležité jsou i pneumatiky. Potřebujete-li je vyměnit, obraťte se na e-shop NejvyhodnejsiPneu. Pořídíte zde jak pneumatiky zimní, tak i letní, pro osobní automobily nebo off-roady, ale také lehké nákladní. A protože je nakoupíte přes Tipli, část utracených peněz se vám vrátí zpět.

Jestliže nechcete nebo nemáte možnost cestovat automobilem vlastním, můžete si jej zapůjčit v Rentalcars. Tato autopůjčovna je spolehlivá, o čemž svědčí celá řada kladných hodnocení spokojených klientů. Vybrat si zde můžete automobil dle svých potřeb. Pronájem je snadný a jeho realizace probíhá velmi rychle.

Cestování autobusem

Nepatříte-li mezi vlastníky řidičského oprávnění nebo si chcete jednoduše jízdu vychutnat, můžete se na cesty vydat autobusem. Cestu do velkého množství evropských destinací nabízí společnost FlixBus. Jízdenky jsou opravdu levné a díky cashbacku od Tipli vás cesta vyjde na pakatel. Autobusy, které brázdí evropské silnice, jsou vybavené pohodlnými sedadly, toaletou, Wi-Fi i zásuvkou. Vyzkoušejte některý ze zelených modelů a zažijte pohodlnou a bezpečnou jízdu.

Nezapomínejte ani na ubytování

Co by to bylo za dovolenou, kdybychom neměli zajištěné ubytování. Někdo jej shání až na místě, další dává přednost zajištění předem. Pokud patříte do té druhy skupiny, využijte nabídku služeb Booking.com a rezervujte si ubytování zde. Nemusíte zdlouhavě srovnávat jednotlivé nabídky, Booking.com vše udělá za vás. Postačí pouze využít rezervační systém, do kterého zadáte potřebné údaje a objeví se ta nejvhodnější varianta pro vás. A protože objednáváte přes portál Tipli, nemine vás ani finanční odměna.

Zábava na cesty

Pokud zrovna neřídíte nebo s vámi na cesty vyrážejí děti, je potřeba pamatovat i na zábavu. Někdo si s sebou bere knihu, další si dlouhou jízdu krátí pozorováním okolí a jiní dávají přednost kvalitní elektronice v podobě tabletů, čteček knih či smartphonů. Klidně si některý model můžete pořídit i vy a to na Smarty.cz. Nejen, že zde naleznete kvalitní elektroniku a novinky, ale díky cashbacku si vše můžete pořídit za přijatelnou cenu.