aktuálně: 37 uzavírek, 2 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Kupte si SUV v online aukci: Rychle, výhodně a se zárukou širokého výběru

V internetových aukcích lze pořídit kdeco, třeba i auta. Představa, že se v nich dají sehnat jen ojetiny, které mají to nejlepší dávno za sebou, je ale mylná. Narazit můžete třeba i na pořádnou perličku v podobě kvalitního SUV. A navíc za dobrou cenu!

Ojetá auta SUV

Nemusíte přitom ani procházet jeden web za druhým a pídit se po těch nejlepších nabídkách. V aukci aut na Adese vybíráte přímo podle svých kritérií, a hlavně z nabídek po celé Evropě. Tím se šance najít, co opravdu hledáte, rapidně zvýší, a nemusíte se tak smiřovat s žádnými kompromisy.

SUV na Adese

Po registraci na platformě Adesa se můžete zúčastnit všech typů aukcí. Chcete postupně přihazovat, nebo se třeba rovnou rozhodnete pro konkrétní model a nabídnete cílovou částku? Pokud hledáte nového SUV fešáka, pojďte na to přes filtry, kde si typ aukce sami vyberete.

Jak filtrovat?

V první řadě si na stránkách Adesy najděte v levém oddílu ve filtrech Typ karoserie a tam zaškrtněte Sportovně užitkové vozidlo (v angličtině sport utility vehicle – tj. SUV). Hned si můžete navolit i další požadavky, jako je typ paliva, velikost motoru, nájezd, první registrace či maximální cena.

Každá nabídka se počítá

Pak už jen stačí vybrat si z dostupných vystavených vozů svého favorita a zapojit se do aukce. Při troše štěstí a trpělivosti vůz ulovíte právě vy, a to za cenu, v kterou jste možná ani nedoufali. Nezapomeňte si jen pořádně přečíst informace o vozidle a nepřihazujte víc, než si můžete dovolit. Každá částka, kterou nabídnete, je totiž závazná.

O tom, jestli jste v aukci uspěli, se pak dozvíte do 2 pracovních dnů. Adesa vám po uskutečnění koupě pomůže s papírováním i převozem vozidla, pokud si jej nebudete chtít vyzvednout osobně.

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >