aktuálně: 37 uzavírek, 1 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Peugeot uvádí model PEUGEOT TRAVELLER na český trh

14. září 2016
Peugeot Traveller

Design značky Peugeot přináší do tohoto tržního segmentu nové principy a prvky typické pro hatchbacky a SUV značky. Z výrazného designu vozu Peugeot Traveller vyzařuje síla a elegance.Peugeot opatřil vůz Traveller řadou dalších předností, které z něj činí referenci v segmentu. Nový podvozek, který vzešel z modulární platformy EMP2, je zárukou vysoké úrovně kvality, účinnosti a na tento segment rekordně nízké spotřeby.

Motory BlueHDi Euro 6 jsou vybaveny nejúčinnější technologií pro snižování emisí na trhu, která používá systém SCR zabudovaný před filtr pevných částic. Tyto osvědčené motory, které se používají již od konce roku 2013, v sobě spojují radost z řízení a výkony dosahující až 180 k / 400 Nm, přitom jejich spotřeba paliva a emise jsou ve svém segmentu „Best in class“. Průměrně celá řada dosahuje spotřeby 5,4 l/100 km a emise činí 140 g CO2/km.

Peugeot Traveller

Peugeot Traveller slibuje své posádce příjemné a klidné cestování díky jízdním vlastnostem na úrovni toho nejlepšího z know-how značky Peugeot, atmosféře ve voze a nadstandardnímu komfortu. Řada možností konfigurace včetně devítimístné verze a mnoho prvků výbavy, z nichž některé jsou v tomto segmentu zcela jedinečné, činí z Peugeotu Traveller velmi pohodlný snadno ovladatelný vůz, který se snadno přizpůsobí každodenním potřebám.

Peugeot Traveller je k dispozici ve třech délkách od 460 do 530 cm. Výška je pouhých 190 cm, což je v segmentu vzácností a zároveň vstupenkou do krytých parkovišť, kam se někteří jeho vyšší konkurenti stejného segmentu nedostanou. Verze Standard (495 cm) a Long (530 cm) patří ke standardním délkám, verze Compact o délce 460 cm je v segmentu jedinečná. I ta ale dovoluje příjemné sezení až pro 9 osob. Peugeot Traveller nabízí díky svým rozměrům a krátkým převisům vynikající ovladatelnost pro každodenní použití i v městských podmínkách.

Peugeot Traveller Business VIP nabízí cestujícím na zadních kožených sedadlech 4 nebo 5místnou konfiguraci, ve které jsou kvalitní kůží potažená sedadla umístěna proti sobě. K pohodě cestujících přispívá i multifunkční střecha s trojzónovou klimatizací s funkcí jemného rozptylu vzduchu, která je také v tomto segmentu ojedinělá, a doprovodné příjemně tlumené osvětlení interiéru.

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >