aktuálně: 41 uzavírek, 8 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

ŠKODA představila v Ženevě studii VisionS

8. března 2016
Škoda VisionS

Atraktivní designová studie nabízí výhled na budoucí velký sériový model kategorie SUV, který značka představí na podzim letošního roku. ŠKODA VisionS je navržena moderně, působivě a dynamicky. Design je založen na rovnováze racionality a estetiky, která je pro vozy značky ŠKODA typická. Vedle budoucího designového jazyka vozů SUV ukazuje showcar nejdůležitější technologie, kterými se značka bude v následujících letech intenzivně zabývat. Jde zejména o elektromobilitu, konektivitu a bezpečnost.

Studií ŠKODA VisionS mladoboleslavská automobilka na autosalonu v Ženevě naznačuje nový designový jazyk SUV značky ŠKODA. S délkou 4,70 m, rozvorem 2,79 m, šířkou 1,91 m a výškou 1,68 m je ŠKODA VisionS na silnici nepřehlédnutelná. Automobil postavený na bázi modulární platformy MQB koncernu Volkswagen je prvním vozem značky ŠKODA se šesti sedadly ve třech řadách.

Škoda VisionS

Přehledný a prostorný – provedení interiéru je pokračováním jasně strukturovaného designu exteriéru ve vysoké kvalitě. Interiér studie následuje designová kritéria značky a ke každému cestujícímu přistupuje se stejnou prioritou. Prostor je členěn velice symetricky.

Všichni členové posádky mají k dispozici vlastní displej, který mohou jednoduše obsluhovat. Informace jsou pro posádku individualizovány a dostávají se k ní přes nabídku infotainment systému.

Další články

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >

Důležité doplňky pro dům a zahradu

Domov a zahrada jsou pro mnohé z nás oázou klidu a pohody. Usilujeme o to, aby se tam cítili komfortně a aby nám tam nic nechybělo. Na co obvykle zapomínáme?

zobrazit článek >