Zákruta.cz  >  Magazín  >

Nová ŠKODA Fabia Combi ScoutLine

2. listopadu 2015
ŠKODA Fabia Combi ScoutLine

ŠKODA Fabia třetí generace ve verzi hatchback je na evropském trhu od listopadu 2014, nová ŠKODA Fabia Combi pak od ledna 2015. V průběhu letošního roku byly kromě toho představeny i atraktivní verze ŠKODA Fabia Monte Carlo a ŠKODA Fabia Combi Monte Carlo. S vozem Fabia Combi v provedení ScoutLine nyní přichází další výrazná modelová varianta.

ŠKODA Fabia Combi ScoutLine nadchne svým dobrodružným laděním. Robustní vzhled podtrhují výrazné plastové nástavce předních a zadních nárazníků. Nové prvky jsou lakované matně černou strukturní barvou, integrované středové díly jsou lakované v odstínu stříbrná reflex. Prahy a podběhy jsou rovněž chráněny plastovými kryty, lakovanými černým strukturním lakem. Kryty vnějších zpětných zrcátek jsou také nalakovány stříbrným odstínem reflex. Robustní outdoorový vzhled doplňují mlhové světlomety a stříbrně lakovaný střešní nosič.

ŠKODA Fabia Combi ScoutLine

ŠKODA Fabia Combi ScoutLine přijede buď na šestnáctipalcových kolech z lehkých slitin v designu ‚Rock’ nebo na sedmnáctipalcových kolech z lehkých slitin v designu ‚Clubber’. Verze ScoutLine je k dispozici pro kompletní barevnou paletu modelu ŠKODA Fabia. Zákazník si může vybrat ze tří benzinových motorů (55 kW, 66 kW a 81 kW) a tří naftových agregátů (55 kW, 66 kW a 77 kW). Všechny motory plní emisní normu EU 6.

S provedením ScoutLine rozšiřuje značka ŠKODA svou nabídku v modelové řadě Fabia o výraznou variantu v outdoorovém stylu. ŠKODA Fabia Combi ScoutLine kromě toho boduje také všemi přednostmi tohoto oblíbeného malého vozu. Kombinace moderního designu, inovativní techniky a vysoké funkčnosti je velice působivá. Jak je pro vozy značky ŠKODA typické, přichází Fabia s velkorysou nabídkou prostoru – mimo jiné s největším zavazadlovým prostorem v celém segmentu – a s vysokou mírou praktičnosti, zahrnující až 17 ‚Simply Clever’-řešení.