aktuálně: 41 uzavírek, 8 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Fordu Vignale Mondeo přináší prémiovou kvalitu a exkluzivní služby na míru

23. dubna 2015
Ford Vignale

Ford Vignale Mondeo, které je dostupné se čtyřdveřovou karoserií a jako kombi, se vyznačuje vynikajícím odhlučněním, jako první Ford v Evropě přichází s technologií aktivního potlačování hluku Active Noise Cancellation. Exkluzivní vzhled a provedení vozu podtrhuje kožené čalounění sedadel a palubní desky s prošíváním tuxedo, zvláštní odstín metalického laku Vignale hnědá Nocciola a speciální design litých kol.Tento model bude od května možné objednat po celé Evropě v prodejnách Ford Store. Jeho ceny začínají v ČR částkou 929 990 Kč.

Ford Vignale Mondeo disponuje pokročilými technologiemi, jako je systém Pre-Collision Assist s detekcí chodců, který dokáže snížit závažnost čelního střetu s jinými vozy nebo s chodci, případně pomůže řidiči zcela zabránit některým nehodám. Nabídka výkonných a úsporných pohonných jednotek zahrnuje nový vznětový motor Ford 2,0 l TDCi Bi-Turbo 154 kW a zážehový EcoBoost o výkonu 176 kW. V nabídce se objeví také inteligentní pohon všech kol iAWD, jenž v případě nutnosti automaticky zlepšuje trakci nebo ovladatelnost vozu.

Ford Vignale

Zákazníci Vignale mohou po celou dobu vlastnictví vozu využívat speciální služby sestavené na míru svých individuálních požadavků, za tímto účelem mají k dispozici manažera Vignale a bezplatnou asistenční linku Vignale OneCall poskytující své služby 24 hodin denně.

„Ford Vignale je naprostou špičkou nabídky značky Ford v Evropě. Spojuje oceňovaný design a širokou škálu speciálních služeb,“ řekl Jim Farley, výkonný viceprezident Ford Motor Company a prezident Ford of Europe, Middle East and Africa. „Naší vizí je, aby Vignale přineslo svým vlastníkům unikátní uživatelskou zkušenost a stalo se nedílnou součástí jejich životního stylu. Začínáme s Fordem Vignale Mondeo, ale ještě letos uvedeme i Ford Vignale S MAX.“

Nová aplikace pro chytré telefony Ford Vignale Service nabídne zákazníkům podporu spojenou s GPS službami, jako je funkce Vignale Park Me, která umožňuje řidiči zaznamenat přesnou polohu, kde svůj vůz zaparkoval, a měří dobu strávenou na tomto parkovacím místě. Aplikace může také pomoci najít cestu k čerpací stanici a umožňuje na jedno stisknutí displeje vytočit linku pro nouzové volání nebo službu Vignale OneCall.

Další články

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >

Důležité doplňky pro dům a zahradu

Domov a zahrada jsou pro mnohé z nás oázou klidu a pohody. Usilujeme o to, aby se tam cítili komfortně a aby nám tam nic nechybělo. Na co obvykle zapomínáme?

zobrazit článek >