aktuálně: 37 uzavírek, 1 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Povinné ručení se slevou až 50%? Ano, i to je možné!

26. listopadu 2013

Kde si uzavřít povinné ručení?

srovnejto.cz

V naší republice objevíte dokonce desítky společností, které se zabývající povinným ručením a dalšími finančními produkty. Je pravdou, že mnohé zkušenosti umí nalákat klienty takřka bezpracně a poté profitují z uzavřených smluv klidně mnohem více než jiná společnost nabízející úplně to samé. V současné sobě máte velkou výhodu, jak si zjistit, kde se momentálně platí méně za povinné ručení a zároveň jaké služby jsou s uzavřením smlouvy ještě spojené.

Jedná se především o rychlé online služby. Například na webu Srovnejto.cz budete mít během chvilky výsledky o cenách povinného ručení. Snadno si vyberete to, co vám nejvíce vyhovuje a během chvilky můžete uzavřít úplně novou smlouvu. Online srovnání cen pro povinné ručení vám může přinést hodně velké úspory – klidně až padesát procent. Srovnání nabídek je prováděno ihned a celý proces se uskutečňuje výhradně online službami – tedy rychle, pohodlně a bez zbytečných osobních schůzek. Zelená karta vám bude ihned k dispozici – přijde na váš email. Kromě nové smlouvy obdržíte také dárek v podobě slevového kupónu na nákup v partnerském eshopu.

Havarijní pojištění

K výhodám online srovnání povinného ručení patří to, že budete mít hned jasno – vše na základě skutečných informací a ne reklamních kampaní. K dispozici jsou možnosti povinného ručení o všech významných pojišťoven v rámci ČR. Nezapomeňte – povinné ručení je ze zákona povinné pro každé vozidlo s registrační značkou. Máte takové a přejete si jezdit po veřejných komunikacích? Nyní už se nemusíte bát, že za povinné ručení zaplatíte zbytečně moc peněz...

Povinné ručení si můžete porovnat na stránce http://www.srovnejto.cz/povinne-ruceni/

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >