aktuálně: 37 uzavírek, 5 nehod

ŠKODA po 21. sponzorem mistrovství IIHF v ledním hokeji

26. dubna 2013
MS v hokeji

Česká automobilka podporuje Mistrovství světa v ledním hokeji organizovaného Mezinárodní hokejovou federací (IIHF) již od roku 1993. Angažmá společnosti je tak nejdelším hlavním sponzoringem v historii sportovních mistrovství světa. V roce 2013 podporuje česká automobilka Mistrovství světa po jednadvacáté, tentokrát s flotilou 45 nových vozů ŠKODA Octavia Combi pro přepravu mezi jednotlivými sportovišti.

Logo značky ŠKODA ve středovém kruhu ledové plochy je již dávno symbolem Mistrovství světa v ledním hokeji IIHF. Logo ŠKODA je však k vidění i na mantinelech, na přilbách a trikotech českého, slovenského a norského týmu. Přímo u ledových ploch arén ve Stockholmu a Helsinkách bude přitahovat pozornost nová limuzína ŠKODA Octavia a nová ŠKODA Octavia Combi. Kromě toho ŠKODA nabízí i bohatý doprovodný program v okolí arén ve Stockholmu a Helsinkách.

Škoda Octavia Combi

Tradičně jezdí při Mistrovství světa IIHF všichni funkcionáři a hosté ve vozech značky ŠKODA. Flotila, která se každoročně skládá ze 40 až 50 automobilů, pokořila v uplynulých 21 letech přibližně 5,2 milionů kilometrů. To odpovídá zhruba 125 cestám kolem světa - a to bez jediné poruchy.

Pro společnosti ŠKODA je sponzoring MS v ledním hokeji dlouhodobou záležitostí. Už v roce 2012 prodloužila automobilka svou smlouvu s hokejovou federací IIHF do roku 2017. „V příštích letech chceme i nadále růst a zejména posilovat naši pozici na mezinárodním poli. Mistrovství světa v ledním hokeji je jedna z nejznámějších každoročně konaných sportovních akcí a je skvělým místem pro zviditelnění značky a jejích produktů“ zdůrazňuje šéf společnosti ŠKODA AUTO.