aktuálně: 41 uzavírek, 13 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

ŠKODA po 21. sponzorem mistrovství IIHF v ledním hokeji

26. dubna 2013
MS v hokeji

Česká automobilka podporuje Mistrovství světa v ledním hokeji organizovaného Mezinárodní hokejovou federací (IIHF) již od roku 1993. Angažmá společnosti je tak nejdelším hlavním sponzoringem v historii sportovních mistrovství světa. V roce 2013 podporuje česká automobilka Mistrovství světa po jednadvacáté, tentokrát s flotilou 45 nových vozů ŠKODA Octavia Combi pro přepravu mezi jednotlivými sportovišti.

Logo značky ŠKODA ve středovém kruhu ledové plochy je již dávno symbolem Mistrovství světa v ledním hokeji IIHF. Logo ŠKODA je však k vidění i na mantinelech, na přilbách a trikotech českého, slovenského a norského týmu. Přímo u ledových ploch arén ve Stockholmu a Helsinkách bude přitahovat pozornost nová limuzína ŠKODA Octavia a nová ŠKODA Octavia Combi. Kromě toho ŠKODA nabízí i bohatý doprovodný program v okolí arén ve Stockholmu a Helsinkách.

Škoda Octavia Combi

Tradičně jezdí při Mistrovství světa IIHF všichni funkcionáři a hosté ve vozech značky ŠKODA. Flotila, která se každoročně skládá ze 40 až 50 automobilů, pokořila v uplynulých 21 letech přibližně 5,2 milionů kilometrů. To odpovídá zhruba 125 cestám kolem světa - a to bez jediné poruchy.

Pro společnosti ŠKODA je sponzoring MS v ledním hokeji dlouhodobou záležitostí. Už v roce 2012 prodloužila automobilka svou smlouvu s hokejovou federací IIHF do roku 2017. „V příštích letech chceme i nadále růst a zejména posilovat naši pozici na mezinárodním poli. Mistrovství světa v ledním hokeji je jedna z nejznámějších každoročně konaných sportovních akcí a je skvělým místem pro zviditelnění značky a jejích produktů“ zdůrazňuje šéf společnosti ŠKODA AUTO.

Další články

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >