aktuálně: 37 uzavírek, 5 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

ŠKODA po 21. sponzorem mistrovství IIHF v ledním hokeji

26. dubna 2013
MS v hokeji

Česká automobilka podporuje Mistrovství světa v ledním hokeji organizovaného Mezinárodní hokejovou federací (IIHF) již od roku 1993. Angažmá společnosti je tak nejdelším hlavním sponzoringem v historii sportovních mistrovství světa. V roce 2013 podporuje česká automobilka Mistrovství světa po jednadvacáté, tentokrát s flotilou 45 nových vozů ŠKODA Octavia Combi pro přepravu mezi jednotlivými sportovišti.

Logo značky ŠKODA ve středovém kruhu ledové plochy je již dávno symbolem Mistrovství světa v ledním hokeji IIHF. Logo ŠKODA je však k vidění i na mantinelech, na přilbách a trikotech českého, slovenského a norského týmu. Přímo u ledových ploch arén ve Stockholmu a Helsinkách bude přitahovat pozornost nová limuzína ŠKODA Octavia a nová ŠKODA Octavia Combi. Kromě toho ŠKODA nabízí i bohatý doprovodný program v okolí arén ve Stockholmu a Helsinkách.

Škoda Octavia Combi

Tradičně jezdí při Mistrovství světa IIHF všichni funkcionáři a hosté ve vozech značky ŠKODA. Flotila, která se každoročně skládá ze 40 až 50 automobilů, pokořila v uplynulých 21 letech přibližně 5,2 milionů kilometrů. To odpovídá zhruba 125 cestám kolem světa - a to bez jediné poruchy.

Pro společnosti ŠKODA je sponzoring MS v ledním hokeji dlouhodobou záležitostí. Už v roce 2012 prodloužila automobilka svou smlouvu s hokejovou federací IIHF do roku 2017. „V příštích letech chceme i nadále růst a zejména posilovat naši pozici na mezinárodním poli. Mistrovství světa v ledním hokeji je jedna z nejznámějších každoročně konaných sportovních akcí a je skvělým místem pro zviditelnění značky a jejích produktů“ zdůrazňuje šéf společnosti ŠKODA AUTO.

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >