aktuálně: 37 uzavírek, 5 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >

Škoda Auto poskytne české vládě 27 Superbů

8. září 2008

Na zajištění vozového parku v rámci předsednictví České republiky v Radě EU v roce 2009 poskytne automobilka Škoda vládě České republiky 27 vozů Škoda Superb.

Příslušnou smlouvu podepsali 3. září člen představenstva Škoda Auto odpovědný za prodej a marketing Fred Kappler se zástupcem vlády ČR, vicepremiérem pro evropské záležitosti Alexandrem Vondrou.

Vozy budou sloužit pro přepravu ministrů a delegací členských zemí během první poloviny roku 2009, kdy bude Česká republika předsedat Evropské unii a budou probíhat pracovní jednání na území České republiky. Navíc, pro zasedání ministrů zahraničních věcí EU a zemí tzv. skupiny Rio, poskytne Škoda Auto dalších 27 vozů Škoda Superb.

„Pro Škoda Auto je tato spolupráce prestižní záležitostí a zároveň příležitostí k prezentaci letošní novinky, modelu Škoda Superb, mezi nejvyššími představiteli EU,“ poznamenal Fred Kappler.

-ric- ; Škoda