aktuálně: 41 uzavírek, 17 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Soutěžte o zapůjčení vozu Porsche na víkend

17. července 2012

Tentokráte vás čeká na stránkách Zákruty.cz přímo fantastická soutěž o zapůjčení vozu Porsche 911 Carrera S na celý víkend. Jistě nejednomu z vás by se touto výhrou splnil dětský sen, projet se ve voze Porsche.

Ilustrační foto

Tipovací soutěž probíhá od 10. 5. do 31. 7. 2012. Ze správných odpovědí bude vylosován jeden výherce, který bude informován na zadaný email o podrobnostech výhry a jejím předání.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce července se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, který se bude moci z této fantastické výhry radovat... Pospěšte si, do konce soutěže již zbývá pouze několik dní...

Soutěž o zapůjčení vozu Porsche 911 Carrera S

Hodně štěstí...

Richard Vlček ; Zákruta.cz

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >