V únoru se hraje o MP3 přehrávač

29. února 2012

Ve druhém měsíci letošního roku se na Zákrutě.cz soutěží o MP3 přehrávač pro autorádio. Stačí, abyste znovu prohlédli a pročetli stránky a správně odpověděli na tři jednoduché otázky. Zbývá poslední den!

Ilustrační foto

Soutěž o kvalitní MP3 přehrávač pro autorádio do vozidla, věnoval do internetový G-obchod.cz. Čas na prohledání stránek a následné odpovědi máte až do 29. února 2012, kdy tipovačka končí.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, kterému se výhra pošle...

Soutěž o MP3 přehrávač pro autorádio

Hodně štěstí...

Kupte si SUV v online aukci: Rychle, výhodně a se zárukou širokého výběru

V internetových aukcích lze pořídit kdeco, třeba i auta. Představa, že se v nich dají sehnat jen ojetiny, které mají to nejlepší dávno za sebou, je ale mylná. Narazit můžete třeba i na pořádnou perličku v podobě kvalitního SUV. A navíc za dobrou cenu!

Pojistěte si vlastní vozidlo, a ještě na tom ušetřete

Povinné ručení není tím jediným pojištěním, které můžete využít v silničním provozu. Zvolte produkt, s nímž se budete chránit nejenom v okamžiku, kdy způsobíte nehodu někomu cizímu. Dejte přednost také ochraně vlastního majetku. Využijte havarijní pojištění.

Riziko srážky se zvěří stoupá. Ochranu poskytne pojištění

Při cestování automobilem nám hrozí celá řada rizik. K nehodě může dojít i ve chvíli, kdy si počínáme naprosto zodpovědně, přesně dodržujeme dopravní předpisy a dbáme na zásady bezpečnosti. Stačí chvilková nepozornost jiného řidiče, nečekaná překážka na silnici v nepřehledné zatáčce či padlý strom. A velké riziko představuje i volně pobíhající divoká zvěř.