Zákruta.cz  >  Magazín  >

Od června se zlevní Škodovky

30. května 2008

Společnost Škoda Auto zřejmě zareagovala na informace o tom, že její vozy se v zahraničí prodávají za nižší ceny, než je tomu v České republice. Od června proto zavádí akční nabídky v modelových řadách Fabia, Roomster, Octavia a Octavia Tour.

„Situace na domácím trhu i loajalita našich zákazníků jsou pro nás velmi důležité a proto jsme se rozhodli zavést pro Českou republiku akční ceník našich stávajících modelů“ uvedl Jan Procházka, vedoucí prodeje v České republice.

Slevy by měly dosahovat až 60 000 korun. Konkrétně se sníží cena u modelové řady Fabia až o 20 000 Kč, u modelové řady Roomster až o 30 000 Kč, u modelové řady Octavia až o 60 000 Kč a základní model řady Octavia Tour bude levnější o 50 000 Kč (provedení limuzína s motorizací 1,4 l / 55kW). Ostatní modely řady Octavia Tour v provedení kombi a ve shodné motorizaci budou nabízeny za cenu modelu Octavia Tour limuzína.

V souvislosti s úpravou cen nabídne Škoda Auto zákazníkům i vyšší výbavu jednotlivých modelů, která představuje ještě větší zákaznickou výhodu oproti běžnému ceníku. Například model Octavia Elegance bude v akční nabídce obsahovat výbavu rádio CD s funkci MP3, oblíbený kombi přístroj s velkým bodovým displejem Maxi DOT a další prvky výbavy zdarma.

Současně s novou akční nabídkou budou mít zákazníci s okamžitou platností možnost koupit skladové vozy za zvýhodněné ceny.

Richard Vlček ; Škoda Auto