aktuálně: 39 uzavírek, 15 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Od června se zlevní Škodovky

30. května 2008

Společnost Škoda Auto zřejmě zareagovala na informace o tom, že její vozy se v zahraničí prodávají za nižší ceny, než je tomu v České republice. Od června proto zavádí akční nabídky v modelových řadách Fabia, Roomster, Octavia a Octavia Tour.

„Situace na domácím trhu i loajalita našich zákazníků jsou pro nás velmi důležité a proto jsme se rozhodli zavést pro Českou republiku akční ceník našich stávajících modelů“ uvedl Jan Procházka, vedoucí prodeje v České republice.

Slevy by měly dosahovat až 60 000 korun. Konkrétně se sníží cena u modelové řady Fabia až o 20 000 Kč, u modelové řady Roomster až o 30 000 Kč, u modelové řady Octavia až o 60 000 Kč a základní model řady Octavia Tour bude levnější o 50 000 Kč (provedení limuzína s motorizací 1,4 l / 55kW). Ostatní modely řady Octavia Tour v provedení kombi a ve shodné motorizaci budou nabízeny za cenu modelu Octavia Tour limuzína.

V souvislosti s úpravou cen nabídne Škoda Auto zákazníkům i vyšší výbavu jednotlivých modelů, která představuje ještě větší zákaznickou výhodu oproti běžnému ceníku. Například model Octavia Elegance bude v akční nabídce obsahovat výbavu rádio CD s funkci MP3, oblíbený kombi přístroj s velkým bodovým displejem Maxi DOT a další prvky výbavy zdarma.

Současně s novou akční nabídkou budou mít zákazníci s okamžitou platností možnost koupit skladové vozy za zvýhodněné ceny.

Richard Vlček ; Škoda Auto

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >