aktuálně: 37 uzavírek, 2 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Od června se zlevní Škodovky

30. května 2008

Společnost Škoda Auto zřejmě zareagovala na informace o tom, že její vozy se v zahraničí prodávají za nižší ceny, než je tomu v České republice. Od června proto zavádí akční nabídky v modelových řadách Fabia, Roomster, Octavia a Octavia Tour.

„Situace na domácím trhu i loajalita našich zákazníků jsou pro nás velmi důležité a proto jsme se rozhodli zavést pro Českou republiku akční ceník našich stávajících modelů“ uvedl Jan Procházka, vedoucí prodeje v České republice.

Slevy by měly dosahovat až 60 000 korun. Konkrétně se sníží cena u modelové řady Fabia až o 20 000 Kč, u modelové řady Roomster až o 30 000 Kč, u modelové řady Octavia až o 60 000 Kč a základní model řady Octavia Tour bude levnější o 50 000 Kč (provedení limuzína s motorizací 1,4 l / 55kW). Ostatní modely řady Octavia Tour v provedení kombi a ve shodné motorizaci budou nabízeny za cenu modelu Octavia Tour limuzína.

V souvislosti s úpravou cen nabídne Škoda Auto zákazníkům i vyšší výbavu jednotlivých modelů, která představuje ještě větší zákaznickou výhodu oproti běžnému ceníku. Například model Octavia Elegance bude v akční nabídce obsahovat výbavu rádio CD s funkci MP3, oblíbený kombi přístroj s velkým bodovým displejem Maxi DOT a další prvky výbavy zdarma.

Současně s novou akční nabídkou budou mít zákazníci s okamžitou platností možnost koupit skladové vozy za zvýhodněné ceny.

Richard Vlček ; Škoda Auto

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >