aktuálně: 41 uzavírek, 20 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Přijeďte se podívat do Zlína do autobazaru Cararena

16. ledna 2012

Společnost Cararena vznikla v roce 2009, nicméně i za tuto krátkou dobu má na svém kontě již několik stovek prodaných vozidel a činností v oblasti nákupu a prodeje ojetých vozidel se zabývá ve spolupráci s partnery již několik let.

Logo

V současnosti můžete vidět nabídku vozidel na stránkách CARARENY, kde naleznete několik desítek automobilů, které jsou připraveny k prodeji. Kromě toho dostanete ZDARMA ZIMNÍ PNEU ke každému úvěru.

Autobazar Cararena se nachází v městské části Zlín - Malenovice pouhých 50 metrů od hlavní cesty Třída 3. května. Sídlo firmy s veškerým servisním zázemím je pak k dispozici v Otrokovicích, kde je možnost si nechat vůz dokonale prohlédnout a zkontrolovat.

-pr-

Další články

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >

Důležité doplňky pro dům a zahradu

Domov a zahrada jsou pro mnohé z nás oázou klidu a pohody. Usilujeme o to, aby se tam cítili komfortně a aby nám tam nic nechybělo. Na co obvykle zapomínáme?

zobrazit článek >