aktuálně: 41 uzavírek, 6 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Podívejte se, které čerpací stanice dostaly vloni pokuty

13. ledna 2011

Česká obchodní inspekce respektuje právo veřejnosti na informace, které ji zajímají, zejména právo na informace týkající se ochrany majetku, zdraví nebo životního prostředí, ale nechce se stát iniciátorem honu na čarodějnice.

Seznam pokutovaných stanic PHM

Proto zveřejnění konkrétních čerpacích stanic předcházela celá řada jednání, jejichž výsledkem je přístup k seznamu čerpacích stanic, kde byly v roce 2010 odebrány nevyhovující vzorky pohonných hmot a také seznam subjektů, jimž byly za porušení jakosti pravomocně uloženy pokuty. Tento seznam bude pravidelně doplňován.

Richard Vlček ; Zákruta.CZ

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >