aktuálně: 37 uzavírek, 1 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Chyťte si Yetiho, než on chytí Vás

9. července 2009

Nejenom pro všechny milovníky dobrodružství a cestování jsme připravili velkou letní soutěžní hru „Chyťte si Yetiho, než on chytí Vás“. V rámci soutěže budou od 1. července až do 15. září 2009 na 76 herních místech po celé České republice umístěny dřevěné hranoly se soutěžními symboly (kovovými destičkami s obrysem Yetiho stopy a vyraženým unikátním kódem).

Úkolem soutěžících, kterými mohou být celé rodiny i jednotlivci, je nalézt soutěžní symbol a překreslit ho za pomoci obyčejné tužky do herní karty.

Kartu s nejméně třemi různými symboly poté mohou vhodit do zapečetěného boxu u vybraného prodejce vozů Škoda (platí jen pro první herní kartu, na dalších už stačí mít třeba jediný symbol). Unikátní kód z každého nalezeného soutěžního symbolu musí navíc soutěžící odeslat z registrovaného mobilního telefonu i na tel. číslo +420 720 002 002. Za každý nalezený soutěžní symbol tak získá jeden bod.

Ti, kdo odevzdají alespoň jednu herní kartu se třemi různými soutěžními symboly, budou zařazeni do závěrečného slosování a mají šanci získat některou z více než stovky zajímavých a hodnotných cen. Samozřejmě, že čím více symbolů soutěžící objeví, tím více bodů získá a tím vyšší bude jeho šance na výhru. Zejména hlavní výhra ale opravdu stojí za to. Vítězi totiž bude zapůjčen nejnovější model značky Škoda, vůz Yeti na zimní období zdarma - od svatého Martina až do Velikonoc!

Tím, kdo stráví nezapomenutelné chvíle s vozem Yeti můžete být i Vy! Všechny potřebné informace k tomu abyste se mohli zaregistrovat a začít svoje putování za Yetim, najdete na stránkách soutěžní hry, www.mujyeti.cz.

-pr-

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >