aktuálně: 41 uzavírek, 8 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Varování pro řidiče na stav vozovky v okolí Říčan u Prahy

31. března 2011

Na mail se mi dostalo varování od řidičky, která pravidelně jezdí směr Praha, že na cestě od Říčan přes Mukařov, na konci Louňovic, jsou vyfrézované díry, které jsou dost velké a hluboké. Nacházejí se v obou směrech.

Podle řidičky, které za to tímto děkujeme, jsou dost velké a je možné si tam především ve večerních hodinách, kdy je zpozorujete na poslední chvíli, poškodit pneumatiku i s kolem a to i v rychlostech 30 km/hod. Těmito cedulemi je tam rychlost omezena. Dokonce byla sama svědkem toho, jak si řidič v díře kolo poškodil.

Richard Vlček ; Zákruta.cz

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >