aktuálně: 37 uzavírek, 1 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Janota s Dreslerem převzali v Sarajevu cenu

22. prosince 2011

V hotelu Hollywood v Sarajevu se uskutečnilo slavnostní předání cen nejlepším jezdcům letošního mistrovství FIA Zóny Střední Evropy. K úspěšným českým reprezentantům se zařadili opět Miroslav Janota s Pavlem Dreslerem z Hájek Historic Czech National Rally Teamu, kteří v rally historiků vybojovali s vozem Opel Kadett C-GTE druhé místo.Obhájci titulu sice získali stejný počet bodů jako letošní vítězná posádka, ale soupeři měli starší vůz.

Gala večeru byl přítomen i prezident Mezinárodní automobilové federace FIA Jean Todt. „Podobná setkání jsou vždycky velice příjemná. Letos to ale byla s Pavlem naše poslední společenská akce, tak jsme si to užili. On už ale v této chvíli žije přípravou na lednovou Jänner Rallye v Rakousku, zatímco my máme ještě chvíli volno a v klidu oslavíme vánoční svátky. Snad se s Pavlem ještě podíváme na slavnostní předání titulů mistrů světa a Evropy na večeru Mezinárodní automobilové federace FIA v Remeši, kde převezmeme zlaté medaile za vítězství v mistrovství Evropy kategorie 2 v rally historiků,“ řekl Miroslav Janota a Pavel Dresler k tomu dodal: „Byl to hezký večer. Ze Sarajeva si odvážíme i jeden milý suvenýr, společnou fotografii s Jeanem Todtem. Do Remeše je zatím ještě daleko. Já se musím nyní soustředit především na Jänner Rallye, která se jede už první lednový víkend, a my s Janem Kopeckým budeme chtít získat maximum bodů do souboje o titul mezinárodních mistrů České republiky 2012.“

Goodwill Media

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >