aktuálně: 37 uzavírek, 5 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Nová služba policie občanům v době konání Barum Rally

8. srpna 2011

Policie České republiky, Územní odbor Zlín připravuje v době konání 41. ročníku automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín novou službu občanům. Od čtvrtku 25.8. 2011 do neděle 28.8. 2011 bude v provozu speciální telefonní linka, na které vám odborníci ze zlínského dopravního inspektorátu odpoví na otázky týkající se uzavírek komunikací v souvislosti s Barum Rally, aktuálních uzavírek komunikací na příjezdech do Zlína a intenzitách provozu na komunikacích ve Zlínském kraji.

Policisté zajišťující tuto službu budou mít k dispozici aktuální informace z vrtulníku Letecké služby Policie České republiky i od policejních hlídek z celého Zlínského kraje.

Službu mohou využít jak diváci Barum Rally, kteří směřují k rychlostním zkouškám, tak i občané, kteří plánují cesty za jiným účelem. Policisté Vám poradí nejvhodnější trasu objížděk uzavřených komunikací a tam kde není objížďka možná, Vám pomohou odhadnout dobu zdržení při jízdě k cíli Vaší cesty.

dopravní informace zlínské policie pro Zlínský kraj v době konání Barum Czech Rally Zlín

tel: 974 662 662

Informace o uzavírkách ve Zlínském kraji

Informace o aktuální dopravní situaci na komunikacích ve Zlínském kraji

Informace o objížďkových trasách

-ric ; PČR Zlín

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >